2777
2789
عنوان

از دست تیکه های شوهرم چیکار کنم ،😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3034 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه باسن و سینه نداشته باشی مثلا چی میشه 😐😐

والا ما که داریم مگه به کجا رسیدیم....

خب اجازه دخالت نده بگو همینطوری خودمو دوستدارم مگه چشم نداشتی ببینی

همه‌ی زندگیا شده هیکل عالی و بی نقص و سینه و باسن داشتن بخدا زشته انقد خانوما خودشونو تحقیر میکنن مردا مگه خودشون خیلی عالین؟؟؟ مقصر خودتونید که اجازه میدید حتی اندامتون هم طبق میل اقایون باشن همینه‌که انقد پررو و پرتوقع بشن 😒😒

من آریایی‌ام ایرانی اصیل ♥️سامیار و رستا نفسای زندگیم😘

بگو مشکل از هیکل من نیست از چشمای توعه ک روز اول ندیدی 

بعدم خودت رو دوست داشته باش استارتر دفعه ی بعد گفت بگو همینه ک هست دوست نداری ب سلامت چهاربار ک جوابش رو بدی دیگه نمیگه از بس کوتاه اومدی پررو شده

عروسکش ک نیستی هر جور بخواد برقصونتت حالا خودش خیلی کامل و بی نقصه؟

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
اگه باسن و سینه نداشته باشی مثلا چی میشه 😐😐 والا ما که داریم مگه به کجا رسیدیم.... خب اجازه دخا ...

دقیقا ...باید دفعخ اول ک نیگه سریع از خودت دفاع کنس ن اینکه پرو بشن هر شب حرف مفت بزنن

بگو همینه که هست ناراحتی بفرما 

نزار منم دهنمو واکنم فکر کردی خودت همه چی تمومی نع جانم من فقط  نمیخوام نداشته هاتو یادت بیارم 

از قوی بودن خسته ام دلم یک شانه میخواهد که بی خیال همه ی دنیا به آن تکیه کنم و دلتنگی هایم را ببارم 
اگه باسن و سینه نداشته باشی مثلا چی میشه 😐😐 والا ما که داریم مگه به کجا رسیدیم.... خب اجازه دخا ...

دقیقا همینه مشکل از ماست ک پرروشون کردیم همینجا روزی چند تا تاپیک میزنن برای عملهای مختلف از بینی بگیر تا لابیا و... در ظاهر میگن خودمون اونجوری دوست داریم ولی اصلش رو بخوای بدونی اعتماد ب نفس ندارن 

مردا هم اگه خیلی واسشون ظاهر مهمه همون اول برند با یکی ک همه چیزش رو می‌پسندند ازدواج کنن  

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
خیلی عوضیه اعتماد بنفسمو گرفته،😥

عزیزم اصلا اهمیت نده.اگه میری باشگاه یا ورزش میکنی صرفا برا سلامتی و حال خوب خودت باشه.قرار نیست به ساز کسی برقصی و به خودت فشار بیاری خودتو عوض کنی..

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   
دقیقا همینه مشکل از ماست ک پرروشون کردیم همینجا روزی چند تا تاپیک میزنن برای عملهای مختلف از بینی بگ ...

والا بخدا همش دنبال راضی نگه‌داشتن مردا هستن نمیدونم کی میخوان برا خودشون زندگی کنن

من آریایی‌ام ایرانی اصیل ♥️سامیار و رستا نفسای زندگیم😘