2777
2789
عنوان

فردا نذری میدین ؟

154 بازدید | 21 پست

چی نذری میدین دوستان ؟؟؟

ان شاءالله نذر همه قبول باشه 💚

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بچه بودم 

ایام فاطمیه تابستون بود

خداشاهده صبح که بیدار می‌شدیم دنبال خانما ازین خونه به این خونه روضه میرفتیم

ظهر با خواهرام میومدیم خونه و قبلش به دوستامون می‌گفتیم منتظرمون باشن تا عصر باز بریم روضه

تموم فاطمیه روضه خونی بودیم

دیگه ۱۳ سالم شد نرفتم خجالت میکشیدم

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
من بچه بودم  ایام فاطمیه تابستون بود خداشاهده صبح که بیدار می‌شدیم دنبال خانما ازین خونه به ا ...

چه قشنگ 😁

ماشاءالله مثل سر سفیدا 🤣

نمیدونم چرا خنده ام گرفت 😁

خوب شد ۱۳ سالت شد 🤭🤭🤭

.

ولی جدی منم خیلی دوست داشتم همینطوری بودم تقریبا

خیلی حس و حال روضه های بچگیم قشنگ بود

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔
چه قشنگ 😁 ماشاءالله مثل سر سفیدا 🤣 نمیدونم چرا خنده ام گرفت 😁 خوب شد ۱۳ سالت شد 🤭🤭🤭 . ولی ...

اووه آنقدر دختر تو کوچمون بود جمع می‌شدیم همه خونه ها میرفتیم پشت سر خانم روضه ای

من پریود شدم یدفعه بزرگ شدم دیگه نرفتم

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
اووه آنقدر دختر تو کوچمون بود جمع می‌شدیم همه خونه ها میرفتیم پشت سر خانم روضه ای من پریود شدم یدفع ...

چقدر خوب بوده

آره پریودی یهویی دختر و بزرگ میکنه