2777
2789
عنوان

آبسه مقعدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 29 پست
چطوری شد بعدش الان مال اینم ترکیده ولی باز ورم دارم چیکارش کنم

دیگه‌چند روز طول می‌کشه،،،،فقط بتادین بزنین ‌‌‌‌‌‌‌عفونت نکنه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم من پیاز و نمک گذاشتم سرش دوشب بستمش خودش سرباز کرد اومد بیرون بعدش همش شستشو میدادم و پما ...

کاش منم عمل نکرده بودم ...مال همسرتون چقدر بزرگ بود؟خیلی درد داشت؟دکتر تشخیص داد؟میشه دستور پیاز و نمک رو دقیق بگید ممنونم

کاش منم عمل نکرده بودم ...مال همسرتون چقدر بزرگ بود؟خیلی درد داشت؟دکتر تشخیص داد؟میشه دستور پیاز و ن ...

آره خیلی بزرگ بود اصلا نمیتونست راه بره از درد گریه میکرد 4 تا دکتر رفتیم گفتن فقط باید عملشه

ولی من پیاز از وسط نصف کردم مغزشو درآوردم پرش کردم نمک گذاشتمش روی اون آبسه با چسب بستمش شب تا صبح موند دوشب این کار کردم شب سومم گذاشتم ولی زدش بیرون روز ها هم پماد ملهم سیاد میزدم بهش از عطاری بگیر اونم عالی 

شما عمل کردی الان چی شد اذیت میشی

خدایاشکرت 🙏
آره خیلی بزرگ بود اصلا نمیتونست راه بره از درد گریه میکرد 4 تا دکتر رفتیم گفتن فقط باید عملشه ولی م ...

عملش خیلی سخته خیلی 

همسرتون باز رفتن دکتر ببینن خوب شده یا نه؟

دیگه کلا محو شد؟

این دستور رو کی بهتون داد؟

عملش خیلی سخته خیلی  همسرتون باز رفتن دکتر ببینن خوب شده یا نه؟ دیگه کلا محو شد؟ این دستور ر ...

دکتر گفت  باید میومد اون پوستش هم جراح درمی‌آورد که دوباره ورم نکنه ولی ببخشید این حرف میزنم نباید بزار زیاد یبوست بگیره که دردش میگره جاش 

این دستور مامانم گفت بزار 

خدایاشکرت 🙏
نه درد نداره متورمم نیست  شما عمل کردی اگه عمل کردی پیاز نمک نزاری اذیت میشی

نه از ما که گذشت ..من مجبور به عمل اورژانسی شدم چون حتی نمتونستم راه برم با ویلچر شوهروم بردم بیمارستان 

عملش راحت بود مراقبت بعدش سخته 

چندش بیشتر