2777
2789

ما ی نوع نون محلی داریم خودمون تو خونه درس میکنیم خیلی آسونه و زود درس میشه پسرم خیلی دوسش داره 

بخاطره همینه هروز صبح با نیمرو براش درس میکنم تا بهش بگم برات درس کردم از خوابش میپره میخوره و میره مدرسه

کلاس اوله

ولی تو کیفشم حتمن شکلات شیر کیک و موز میزارم براش 

بسم الله♥️ کاربر سال ۹۳ هستم ک قط دسترسی شدم 😪😪

نیمرو با کره درست می کنم سریع یه قالب میزنم شکل گل بشه 

یا با گوجه خیار شکل جک جونور تو بشقاب درست می کنم تا تشویق شه صبحانه بخوره؛ چاره ای نیست دیگه

و حتما بچه ها باید صبحانه بخورن 

وگر نه اذیت میشن ترجیحا چای هم  نخورن چون در دراز مدت باعث کمخونی میشه

اونایی که شعار بی وطن بی وطن شون سر جام جهانی همه رو کر کرده بود نظری درباره جام خلیج عربی تو ورزشگاه بصره که با پول ایران ساخته شده ندارن؟؟؟ طبل های تو خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس دخترای من ساعت ۸ شروع میشه من ساعت ۷ بیدار میشم چای دم میکنم اونا بیدار میکنم تا اونادست و صو ...

منم واسه ۱ دونه دخترم این کار ها رو میکنم 

فقط تو این شرایط کرونایی  و ۲ ساعت حضوری واسه اش تغذیه نمیزارم.

تو بارداری خودمم صبحونه نمیتونستم بخورم

خوب میشه خواهر من.اکثرا کلاس اولی ها اینجورن منم دخترم کلاس اول اینجور بود الان کلاس پنجمه ماشالله ی بشقاب پررر با نون یه بشقاب خالی سهم هر کی اضاف موند هم میگه تو رو خدا بدین به من😀😀

منم دخترم نمیخورد صبحانه

اول اینکه یه کم زودتر بیدارش میکنم که خواب از سرش بپره و میل پیدا کنه به خوردن

دوم اینکه تنوع دادم به صبحانه هاش و تزیین😅 میکنم یه جوری براش که اشتهاش باز بشه

منم دخترام امروز رفتن مدرسه مثه شما موهاشونو میبافم که اذیت نشن صبحانه هم ارده و عسل قاطی میکنم قشنگ ...

ارده و عسل هر دو با هم شیرینه دل رو میزنه

با کره یا کره بادام زمینی بهشون بده که بهشون بچسبه

کره بادام زمینی گرون نیست نیم کیلو ۷۰ تومنه تا دوماه بسشونه

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
منم واسه ۱ دونه دخترم این کار ها رو میکنم  فقط تو این شرایط کرونایی  و ۲ ساعت حضوری واسه ...

کار خوبی میکنی 

ولی حتما بزار یه چیزی تو کیفش باشه خدای نکرده یه وقت میبینی قندشون پایین میاد

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️

دختر منم صبح تو خونه لب به هیچچچی نمیزنه، اکثر مواقع هم لقمه ای که تو کیفش میذارم رو دست نخورده پس میاره، حرصم میگیره، بهش میگم میترسی اگه تو مدرسه چیزی بخوری کلاست بیاد پایین؟ 😑😤

تا بحال نشده کسی هی اسرار کنه بهتون اینو بخور اونو بخور یا یه مثال بهتر بخوام بگم اینکه برید مهمونی و با آدم های که هی تعارف میکنن 

سر سفر هی اسرار میکنن و دیس جلو بشقابتون میگیرن و مرغ میزارن هی سالاد بکش و ....

دیدید میل خوردنتون دود میشه میره هوا یا عصبی میشید 😆

دقیقا بچه هاتونم همین حس و دارن😂

من بچه بودم تو تنهایام همیشه گریه میکردم خدایا چرا اینا دلشون میخواد به من غذا بدن 😭

یا اینا چقدر میخورن مگه تازه ناهار نخوردن اخع😢

الان خداروشکر میکنن بزرگ شدم از دستشون راحتم البته نه کاملان😜

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
تو این کلاسهاتون  بهتون نگفتن وقتی دوتا بچه دعوا میکنن مادر باید جه کار کنه؟

بهترین کار اینه که آرامش خودتون رو حفظ کنید  و طرف هیچ کدوم نباشید اجازه بدید خودشون مشکلشون رو حل کنن.

۱ پیشنهاد تو جستجوی گوشیت بزن   کودک درون من نی نی سایت

۱ خانمی به اسم رویا ام    خیلی با سواد و با مطالعه بالاست و اومده به طور کامل  و با زبون ساده و خیلی قشنگ در رابطه با تربیت فرزند و اختلافاتشان صحبت کرده 

حتمن این تایپیک رو بخون عالیه