2777
2789
کی میتونه صبح زور سیب و گوجه سرخ کنه😆

یه مامان مهربون😁من خودم میتونم فقط واسه اینکه بد عادت نشه براش درست نمیکنم چون پسرم رو از اول به صبحونه عادت دادم نمیخوام به مواد غیر لبنی عادت کنه .

این نسخه فقط برای اوناست که بچه هاشون صبحونه خور نیستن

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

کلاس دخترای من ساعت ۸ شروع میشه

من ساعت ۷ بیدار میشم چای دم میکنم

اونا بیدار میکنم تا اونادست و صورتشون رو میشورن منم سفره رو اماده میکنم 

موهای♥️ قشنگشون رو شونه میکشم براشون میبافم که زیر مقنعه اذیت نشن

بعد هم اول یه کم چای با عسل بهشون میدم که گلوشون بازشه

بعدم صبحونه میخورن

خوارگی شیر و یه دونه میوه هم حتما حتما حتما براشون میزارم

که اونا رو کامل نمیخورن

برمیگردونن 

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همونجور برمیگردونه

عه خیلی بده ها واسه یادگیریشون صبحونه لازمه 

شبا زودتر بخوابونش ک صبح پر انرژی و گرسنه بیداربشه

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
باورت میشه دسشویی هم به زور میبرم  مسواک زدن بماند  دیونه شدم  پس چرا ما میرفتیم م ...

واسه اینکه کسی نبود لی لی به لالامون بزاره

اهمیت زیادی دادن و اسرار به خوردن مساوی میشه به یه مبارزه برای قدرت نمایی که رئیس کیع 😂👍

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
باورت میشه دسشویی هم به زور میبرم  مسواک زدن بماند  دیونه شدم  پس چرا ما میرفتیم م ...

ببین من تو کلاس مهارت فرزند پروری اینو  یاد گرفتم  اکثر روانشناسا میگن بچه ها با قوانین خیلی خوب کنار میان وقتی چیزی رو تو خونه قانون کنید و تحت هر شرایطی بهش پایبند باشید بچه هم بهش عمل میکنه و تازه از این حس قانونمند بودنش هم کلی لذت میبره

چون صبح زود بیدار شدن خر است😭

با معلمش حتما مشورت کن.بگو تاکیید کنه کسی صبحانه نخورده نیاد...و اگر همه ی کلاس مشکل مالی ندارن یه تایمی رو سرخوده کلاس به خوردن خوراکیهاشون اختصاص بده .در حد ده دقیقه.بازم‌میگم اگه همگی از نظر مالی اوکی هستن.چون ممکنه ی سری ها نداشته باشن بیارن چیزی بخورن خجالت بکشن

ببین من تو کلاس مهارت فرزند پروری اینو  یاد گرفتم  اکثر روانشناسا میگن بچه ها با قوانین خی ...

تو این کلاسهاتون 

بهتون نگفتن وقتی دوتا بچه دعوا میکنن مادر باید جه کار کنه؟

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️

نه

دخترم کلاس 7 تو این چندسال لب نزده

خونه هم باشه ساعت 9ب بعد میخوره اونم یکم

پسرمم کلاس دومه اونم گاهییییی دو لقمه میخوره

الان من میخام چای بزارم دخترم ساعت 9میاد همه باهم صبحونه بخوریم

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
کلاس دخترای من ساعت ۸ شروع میشه من ساعت ۷ بیدار میشم چای دم میکنم اونا بیدار میکنم تا اونادست و صو ...

منم دخترام امروز رفتن مدرسه مثه شما موهاشونو میبافم که اذیت نشن صبحانه هم ارده و عسل قاطی میکنم قشنگ لقمه میگیرم براشون با چای میخورن