2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشونومیبرن مهد؟

118 بازدید | 19 پست

خانومامن پسرمودوماه مهدبردم 

بنظرتون ادامه بدم ؟؟؟یابخاطرکروناجدیدوسردی هوانبرم دیگه؟

۵سالشه خیلی بازیگوشه 

نفس من زندگی من پسرای قشنگم

خودش چی میگه؟؟

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

من شرایطشو داشتم میبردم 

دکتر که میبرم برای چک آپ ماهانه گفت صبر کن بعد زمستون حتما ببرش 

تو زمستون سرماخوردگی زیاده توصیه نکرد گفت تابستون حتما ببر

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان فقط هفته ای یک جلسه ی یک ساعته میبرم کلاس 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
من شرایطشو داشتم میبردم  دکتر که میبرم برای چک آپ ماهانه گفت صبر کن بعد زمستون حتما ببرش  ...

اتفاقاپسرمنم سرماخوردگی داشت بردم پیش دکترخودش گفت بعددوروزببرش مشکلی نیست ولی من ده روزه نمیبرمش میترسم ناراحت بشه پسرم ازطرفی نمیدونم چیکارکنم واقعا

من یماه بردم اولا کارم چندبرابر شد

بعدم هواسرد سرما خورد شدید شایدم کرونا بود چون کل خانواده ها ازش گرفتن،دکتربه همه گفت کروناس

الانم که امیکرون اومده دیگه نبردمش

خودم توخونه باهاش کارمیکنم راحتترم

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
اتفاقاپسرمنم سرماخوردگی داشت بردم پیش دکترخودش گفت بعددوروزببرش مشکلی نیست ولی من ده روزه نمیبرمش می ...

تصمیم سختیه 

نمیتونم چیزی بگم 

کلاس چی؟؟ پسرمن عاشق محیط مهدشده بود خیلی دوست داشت خیلی

لگو 

چند ماهی میشه که میره

خودش میگه چرانمیبری الان ده روزه نمیبرمش ناراحته غصه میخوره  منم نمیدونم چیکارکنم ؟ اطرافیان ...

حتما ببر عزیزم مهم بچس بقیه چه اهمیتی دارن؟

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
من یماه بردم اولا کارم چندبرابر شد بعدم هواسرد سرما خورد شدید شایدم کرونا بود چون کل خانواده ها ازش ...

عذاب وجدان نداری؟؟نبردیش؟؟

منم میخام نبرم بخاطرامیکرون 

امیدوارم بهارامیکرون هم بره اونوقت ببرمش طفلک بچه ها

عذاب وجدان نداری؟؟نبردیش؟؟ منم میخام نبرم بخاطرامیکرون  امیدوارم بهارامیکرون هم بره اونوقت بب ...

بچه ها طفلیا خیلی گناه دارن فقط یه مهدکودکه اونم محروم شدن 

آپارتمان و صدا نکن و نپر و ندو .....

خدایی چیکارکنم من  باباش هم نظری نمیده مامانم وخواهرم هم همینطورمیگن خودت صلاح بچتومیدونی  ...

پس به خودت اعتماد کن و بهترین تصمیم رو بگیر 

هر چی باشه توکل کن به خدا