2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشونومیبرن مهد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 19 پست
عذاب وجدان نداری؟؟نبردیش؟؟ منم میخام نبرم بخاطرامیکرون  امیدوارم بهارامیکرون هم بره اونوقت بب ...

چه عذاب وجدانی؟

باهاش صحبت کردم گفتم بیماری جدید اومده خطرناکتره

دخترم نریم بهتره،بهش گفتم میرم مهد تمام کتابا و خمیر بازی ووسایلتو میگیرم خودم میشم مربی برات،کلی خوشحال شد.

رفتیم مهد اونجا بهش گفتم اگه دوس داری بازم مهدو ادامه بده،به هیچ عنوان قبول نکرد

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
بچه ها طفلیا خیلی گناه دارن فقط یه مهدکودکه اونم محروم شدن  آپارتمان و صدا نکن و نپر و ندو ... ...

همون دیگه من دوتاپسردارم 

کوچیک تره آروم تره 

بزرگه شیطونه محیط اونجابهش ساخته بودخیلی آروم شده بودخیلی ام خوشش میومد دلم واسش میسوزه هرروزمیگه آخه چرانمیبری منم هی میپیچونمش 

یکم کروناکم شده بودخوشحال بودم سریع رفتم ثبت نامش کردم

نفس من زندگی من پسرای قشنگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه عذاب وجدانی؟ باهاش صحبت کردم گفتم بیماری جدید اومده خطرناکتره دخترم نریم بهتره،بهش گفتم میرم مه ...

نه پسرمن اونجاخیلی بهش خوش میگذشت 

امیدوارم ناراحت نشه منم خیلی واسشون وقت میزارم نقاشی شعر زبان یاددادم بهشون اعداد

ولی اونجابابچع های دیگه ارتباط داشت خیلی خوب بود

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
همون دیگه من دوتاپسردارم  کوچیک تره آروم تره  بزرگه شیطونه محیط اونجابهش ساخته بودخیلی آ ...

محیط خونه رو براش شاد کن 

من شخصا تلویزیون زو حذف کردم کاری به بوه هام ندارم همش ریخت و پاشه منم باهاشون میپرم و بازی میکنم 

چاره دیگه ندارم 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم