2777
2789
عنوان

این پیامک بخوام بفرستم ب شوهرم+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1567 بازدید | 71 پست
خواهرم نامه نوشتی جلوی معلم تاریخ بذاری نمیخونه یک کلمه براش بنویس دلم تنگته یا مگه مال من نیستی خرش ...

اینا برا وقتیه ک طرفت‌پرو نه من‌اینارو بگم شوهرم بدتر پرو‌میشه

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من‌نمیتونم رو در رو حرف بزنم لال میشم گریم‌میگیره این درد دل چند ماهمه 

روی کاغذ بنویس بده دستش نمیدونم یه ترفندی بزن ولی اینجوری اصلا خوب نیست چون حرکاتت لحنت هیچی رو متوجه نمیشه طرق مقابل و این خیلی طولانیه اصلا شاید نخونه.. ان شاءالله حل میشه مشکلتون🥺

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
رد پای زن دیگه تو زندگیتون نیست ایا؟

نه‌مطئنم از اون‌جهت هزار درصد مطمئنم 

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
اینا برا وقتیه ک طرفت‌پرو نه من‌اینارو بگم شوهرم بدتر پرو‌میشه

خواهر سیاست داشته باش اول تو مخشو بزن بیاد طرفت میلش بیاد بعد قشنگ بغلش کن حرف دلتو بزنه هم اون گوش میده هم تو سبک میشی 

میدونی چند وقته سعی کردم‌گریه نکنم سعی کردم جلو اشکمو بگیرم گفتم‌ب جهنم ول کن ولی دیگ‌امشب واقعا دلم ...

همین الان برو کنارش دس کن تو موهاش بگو منکه جز تو کسیو ندارم دارم میمیرم وقتی میبینم تو خودتی اخه چیشده 

روی کاغذ بنویس بده دستش نمیدونم یه ترفندی بزن ولی اینجوری اصلا خوب نیست چون حرکاتت لحنت هیچی رو متوج ...

نمیدونم حودمم‌میدونم‌طولانیه ولی نمیدونم چی بگم هنه اینارو جند وقته سعی کردم‌یگم و نتونستم

این متن به عنوان پیام خیلی طولانیه

نامه بنویسید و براش بزارید تا بخونه

نامتون هم چند بار بخونید بعد پاکنویس کنید که احساستون با خودتون شفاف باشه

حرفهاتون را با محبت و دور از کنایه بنویسید

تاری بیلیر کیم قازانار کیم ییه ...ابله اودور دونیا ایچین غم ییه
وقتی سرش تو گوشی هست  .کجا چت میکنه واتساپ یا اینستا

اینستا فقط کلیپ میبینه

خلاصش کن جمله ی تکراری ب کار نبر اصلا  بهش بگو ی سوال دلیل تغییر رفتارت چیه چند وفته؟

پرسیدم‌میگه نمیدونم‌ امشب میگ منو دل کن‌چن وقت باهام‌کار نداشته باش