خانمها چند وقته شوهرم خیلییی سرد شده همش دنبال دعواس ب من بی توجهه دیشب بدون اینکه حتی ب من خبر بده رفته استخر ۱۰ شب اومده بعدش با من شام نخورده بدون اینکه باهام حرف بزنه رفت خوابید امشب باز ی چیز بهدنه کرد رفت خوابید اخرین بار ی حرف محبت امیز ب من زده یادم نیس کیه
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
شوهر من ۱۸ ماهه اینجوریه...بچع داری؟ چند وقت اینجوری شده
ی بچه ۶ ماهه دارم ک عالم و ادمحسرتشو میخورن از خوشگلی از تپلی از ارومی از شیرینی واتفاقا بچمو خیلی دوست داره باهاش میگه میخنده بازی میکنه فقط با من سرده یکی دوماهه اینجوری شده
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرم پیام نده فعلا ،بجاش مثل خودش رفتار کن ، بدون هیچ دعوا یا گله و بحث و شکایتی توام از دسترسش خارج شو ،واسه خودت بیرون برو و استوری کن و شاد باش و لباس خوب بپوش و غذا درست کن و بخورین بدون اون و بگیرین بخوابین. اینجوری میره تو فکر ک چرا اینجوری شدی و دیکه ب چشمت نمیاد و به زشتی کارش پی ببره . ی مدت این راهو امتحان کن اگه جواب نداد بهش پیام بده و حرفاتو بزن و بگو من زندگی متاهلیمونو اینجوری نمیخام و حس میکنم تمایلی نمونده و بهتر جدی تر تصمیم بگیریم
عزیزم مننمیتونم رو در رو حرف بزنم لال میشم گریممیگیره این درد دل چند ماهمه
منم مث توام🥺
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
بنظرم پیام نده فعلا ،بجاش مثل خودش رفتار کن ، بدون هیچ دعوا یا گله و بحث و شکایتی توام از دسترسش خار ...
چند وقته همین جوریم با خواهرام میگردم با بچم وقت میگذرونم میگم ولکن منمپشتمو میکنم ولی انگار از خداشه
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم