2777
2789

مثل قبل

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ تغییری نکرد زندگیتون؟ 

نه مثلا چه تغییری؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
مثلا شوهر ادم بیشتر به زندگی گرم نمیشه؟ یا بیشتر هوای زندگیشو نداره بعد بچه؟  یا مثلا برعکس

همسرم انسان نرمالی هستن. مگه به خاطر بچه با من ازدواج کرده که بخواد به زندگی گرم بشه یا به من محبت کنه؟ یا مگه بچه رو من تنهایی آوردم که بخواد رفتارش بد بشه یا به زندگی سرد بشه؟

همسرم انسان نرمالی هستن. مگه به خاطر بچه با من ازدواج کرده که بخواد به زندگی گرم بشه یا به من محبت ک ...

حق با شماست به خاطر این گفتم که بلخره شرایط توی رفتار ادما تاثیر گذار میشه

قبلش خیلی دعوا و کتک داشتیم.باردار شدم خیلی مراقبم بود از نظر تغذیه و آرامش.بچه به دنیا اومد من افسردگی گرفتم بد قلق و عصبی شدم اون خیلی مراقب بچه م بود مدام میشست بالا سرم که شیرش بده پوشکشو عوض کن.اکثر دعواهامون سر بچه بود.بچه م بزرگتر شد خیلی مراقب رفتارامونیم منو شوهرمم بزرگتر و عاقل و تر و پخته تر شدیم.دعواهامون خیلی خیلی کم شده.شوهرم خانواده دوس تر شده خیلی توجهش بهمون زیاد شده.هر چی بخواییم نه نمیگه مخصوصا به بچه م.الان بچه دوم میخواد میترسم باز افسرده بشم بینمون فاصله بیفته

قبلش خیلی دعوا و کتک داشتیم.باردار شدم خیلی مراقبم بود از نظر تغذیه و آرامش.بچه به دنیا اومد من افسر ...

وای عزیزم خدانکنه افسرده شی، خدا به خودت و خانواده قشنگت سلامتی و شادی بده همیشه. 

تصمیم داشتم بچه دار بشم ولی همیشه استرس تغییر شرایطو دارم