انشالله قسمت خودت .فقط خواهشا استرس نداشته باش..روزشماری موعد نکن...نیت کن مثلا این ماه بری دکترپوست و میکرو ...این چیزا ..کلا واسن خودت خرح کنی به حای دکتر..مطمین باش میشن...من این ماه وقت میکرو دکترپوست و باشکاه داشتم ...بعد دوسال ک هیییچک دوم اینا رو نمیکردم و نمیرفتم و میکفتم این مان میشم این ماه میشم..نشد ک نشد...
کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..
منم ماه اول اقدام هستم سیکل هام ۲۸روزه است آروز روز۳۰سکلم هست و دیروز بی بی زدم منفی شد هنوز پ نشدم ...
من هم ماه اول اقدامم هست 😁 معمولا سیکل هام ۲۸ روزه هس یک روز هم از موعدش گذشته ولی بی بی نمیزنم اگر تا اخر هفته پریود نشدم میرم ازمایش میدم . چون کلا پریودهام متظم بود
تهرانم ...بده ولی من بلد نیستم🤣🤣🤣تازه عضوم ...همینجا سوالی داری بگو راهتماییت میکنم..ی تاپیکم واسه باردارشدنم زدم اگ خاستی بخون شاید کمکت کرد
کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..
کجا دادی؟؟🤐🤐🤐نمیشه همینجا ادامه بدیم ..من خیلی گیجم تو ذین چیزا🤣🤣🤣من۲۸سالمه