2777
2789
مبارکت باشه عشقم

انشالله قسمت خودت .فقط خواهشا استرس نداشته باش..روزشماری موعد نکن...نیت کن مثلا این ماه بری دکترپوست و میکرو ...این چیزا ..کلا واسن خودت خرح کنی به حای دکتر..مطمین باش میشن...من این ماه وقت میکرو دکترپوست و باشکاه داشتم ...بعد دوسال ک هیییچک دوم اینا رو نمیکردم و نمیرفتم و میکفتم این مان میشم این ماه میشم..نشد ک نشد...

کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ماه اول اقدام هستم سیکل هام ۲۸روزه است آروز روز۳۰سکلم هست و دیروز بی بی زدم منفی شد هنوز پ نشدم ...

من هم ماه اول اقدامم هست 😁 معمولا سیکل هام ۲۸ روزه هس یک روز هم از موعدش گذشته ولی بی بی نمیزنم اگر تا اخر هفته پریود نشدم میرم ازمایش میدم . چون کلا پریودهام متظم بود 

کدوم شهری درخواست دوستی بدم؟

تهرانم ...بده ولی من بلد نیستم🤣🤣🤣تازه عضوم ...همینجا سوالی داری بگو راهتماییت میکنم..ی تاپیکم واسه باردارشدنم زدم اگ خاستی بخون شاید کمکت کرد

کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..
انشانه‌های هرچی خواسته قلبی هست هم  همون بشه

ان شالله ولی خیلی امید دارم 😁 من خیلی وقت ازدواج کردم به خاطر شرایط کاری و اینکه خونه مادرشوهرم بود اقدام نکردیم برای بارداری . 

دادم قبول کن توام بگو چند سالته عزیزم

کجا دادی؟؟🤐🤐🤐نمیشه همینجا ادامه بدیم ..من خیلی گیجم تو ذین چیزا🤣🤣🤣من۲۸سالمه