2777
2789
چند ماه اقدام بودی؟ بچه چندمت بود؟

۲سال اقدام...اولین بچه

کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه همین جا میگم دکتر خوب کیو میشناسی کدوم سمت تهرانی

من شرقم..تو تاپیکم نوشتم ..من خودم باردارنمیشدم پلی کیست بودم.دوستم دکترازاده اکبری سنه رو معرفی کرد..رفتم پییش با ی نسخه مشکلاتمو فهمیدم و باردارشدم

کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..
باشه همین جا میگم دکتر خوب کیو میشناسی کدوم سمت تهرانی

من چندتا دکتررفتم ...هیچکس‌ مشکلاتمونکف..‌این دکترفرستادعکس رنگی...لوله هامگرفتکی داشتن یکم...ذخیره تخمدانم بالا بود..ضخامت رحمم کم بود..کم کاری تیریدم داشتم😕😕😕اینا رو هیچ دکتری نفهمیده بود

سیکل هات چتد روزه هس ؟ 

یه سوال کنم خداییش نمیدونم

سیکل چندروزس یعنی چی !!

مثلا ازتایم تموم شدن پریودی سیکل رو  تا اولین روزی که بشم؟

یا نه 

مثلا ازاولین روزی که تایم پریود شدنه تا تایم شروع شدنه بعدی؟

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
یه سوال کنم خداییش نمیدونم سیکل چندروزس یعنی چی !! مثلا ازتایم تموم شدن پریودی سیکل رو  تا او ...

از شروع یک پریود تا شروع پریود بعدی میشه سیکل پریود تون 

یه مثال میزنم : 

مثلا شما مهر ماه ۱۶ ام پریود شدید ماه بعد یعنی ابان ۱۲ ام پریود میشید فاصله این دو شروع پریود ۲۴ هست پس سیکل پریود میشه ۲۴ روزه .

البته اینجوری نیست که فکر کنید برای کل سال سیکل ۲۴ روزه هست ممکنه مثلا یه موقع بشه ۲۸ یا یه موقع بشه ۲۶ یا یه موقع بشه ۲۳ . 

ولی معمولا نزدیک به هم هستن . مثلا من خودم معمولا اکثر سیکل هام ۲۸ روزه هس .

از شروع یک پریود تا شروع پریود بعدی میشه سیکل پریود تون  یه مثال میزنم :  مثلا شما مهر م ...

خب یه چیزی مگه همه اگر مثلا ۲۰ این ماه بسن ماه بعد ۲۰ ام نمیشن؟ تویک روز ثابت!!

من همیشه ۲۴ ام میشم ماه بعدم باز ۲۴ ام میشم گاهی یه ۲روز دیرترمیشم مثلا ۲۶ ام  ولی اکثرا ثابته 

من سیکلم میشه چند روزه؟؟

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
خب یه چیزی مگه همه اگر مثلا ۲۰ این ماه بسن ماه بعد ۲۰ ام نمیشن؟ تویک روز ثابت!! من همیشه ۲۴ ام میشم ...

دیگه والا به این دقیقی نیست که از ۲۰ ام این ماه شدی ماه بعد هم ۲۰ ام بشید . 

شما مثلا اگر مثلا شروع پریود ۲۴ ام این ماه باشه و شروع پریود بعدی ۲۶ ام ماه باشه فاصله این دو شروع میشه سیکل پریودتون . که با این اعداد میشه ۳۲ روز ( بین ۲۴ این ماه تا ۲۶ ام ماه بعد در واقع ۳۲ روز میشه ) پس سیکل میشه ۳۲ روزه . البته میگم ممکنه ماه بعد که محاسبه بکنبد به ۲۷ روزه یا ۲۵ روزه یا ۲۶ روزه هیچ ایرادی نداره این چند روز اختلاف .