الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ک دیگ حوصله انتظارو بی بی منفی نداشتم.ده روز بعد موعدم زدم🤣🤣
کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..
کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..
یعنی قبل ۱۰روز منفی نشون میداد؟ بعد ۱۰روز مثبت شدین؟
ن بابا اصلا نزدم...کلا دیگ ییخیال شده بودم . گفتم نمیشه دیگ..تاریخ پریودمم یادم رفته بود..۱ام باید پریودمیشدم من منتظر بودم ۹م بشم🤣🤣🤣🤣اتفاقی رقتم دفترچمو دیدم ک عه من ماه پیش ۳ام روز سوم پریودم بوده رفته بودم سونو ...دیگ شک کردم گذاشتم