2777
2789

ببینید طرفم ی ادم زبون بازه

ینی اینطوری که هرجور حرف بزنی باهاش یکجوری بازم قانعت میکنع😐یجوری ام حرف میزنه ادم دهنش بسته میشه نمیشه اما و اگر آورد🤦🏻‍♀️

منم دوسش دارم ولی تحمل ی سری رفتارش برام سخت شده

دوسش دارم ولی با ادامه دادن واقعا دارم اذیت میشم

حالا دلایل کاتم ایناس

یک اینکه ما الان دقیقا ۳ ماهه دونفره نرفتیم بیرون

دوست صمیمی من با دوست صمیمی اون باهم رفتن تو رابطه سر همین هرجا میریم چهارتایی میریم و ازین وضعیت خسته م

دو اینکه قبلا اولویتش من بودم همیشه 

از کووووچک ترین وقتش استفاده میکرد بدو بدو میومد پیش من

مثلا یبار مامانم عمل کرده بود ساعت ۱۲ شب من تو بیمارستان تنها بودم اومد پیش من یا ناراحت بودم قشنگ میومد میرفتیم بیرون گل میاورد و اینا

الان اصلا مهم نیس براش 

من روزمو کامل بر اون خالی میکنم اون لا ب لای بقیه کاراش ی وقتی برا من میذاره

خسته شدم انقد قبل اومدن و رفتن هی کار دارم کار دارم میکنه 

میگم تا ۷ وقت دارم یهو ۶ میبینم بدون اینکه ازم بپرسه حرکت میکنه سمت خونمون!

برای اینهمه برای غیر تکراری..🌘

بحث اینکه قبلا صفحه چت من پلاس بود الان اصن نیست ب کنار

قبلا پسر خونگی بود سرکار خونه بود مسیرش کلا

الان تا شب با رفیقاش بیرونه

بنظرتون دلایلم منطقیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلایلت به درد عمم میخوره

زمانی که میخوای کات کنی اگه طرف مقابلت نخواد کات کنی همه دلایل براش مسخرهست

اگه بخواد بحثش جداست

بگو‌نمیخوامت و تمومش کن

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
ینی چی برعکس

کتاب زنان زیرکو بخون 

دیگه تا گفت بریم بیرون نرو اگه ابراز احساسات داشتی زیاد چیزی نگو اگه پیام میدی زود تموم کن پیامو و اگه زنگ زد زود جواب نده کلا برعکس

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
دلایلت به درد عمم میخوره زمانی که میخوای کات کنی اگه طرف مقابلت نخواد کات کنی همه دلایل براش مسخرهس ...

نمیخواد 

اسم رفتن میارم قاطی میکنه ب درودیوار میزنه بمونم

تا عادی میشم باز کاراش شروع میشه😐

دلایلت کاملا منطقیه . 

اماااا براش دلیل نیار . 

فاصله بگیر . 

براش وقت نداشته باش 

یکطرفه زندگی مجردی رو شروع کن .

بعد از یه مدت بگو تو عوض شدی منم رفتم دنبال زندگیم . این رابطه خیلی وقته تموم شده .

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از آنکه ما بذر بودیم.🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که میتونیم حرف بزنیم  . 

اصلا دلیل دوست شدنت باهاش منطقی بود که دلیل جدا شدنت بخواد منطقی باشه؟

دوستی خیلی ریسک داره خیلی رو اعصاب آدم تاثیر میذاره یه رابطه عاطفیه

اینایی که میگی مثلا تو یه رابطه زن و شوهری بود باید راحت طلاق میگرفتن؟

بشین عمیق فکر کن شخصیتش رو بررسی کن شرایط کلیش رو ببین اصلا با تو تناسب داره یا نه آدم عاقلی هست یا نه در ادامه به تو صدمه میزنه یا نه. ممکنه ولت کنه یا نه

بعد تصمیم بگیر

اللهم عجل لولیک الفرج ❤ دختری از تبار کویر ترمنتیکا... شهر باستانی تمدن و تدین که خواستگاه علم و معرفت عمیق شد و بانوی کرامت و شفاعت رو در درون قلبش حفظ کرد تا زمانی که حق آشکار بشه و کامل ترین انسان از پشت پرده خارج بشه... اون زمان بانوی آب و آینه بازخواهد گشت و مشتاقم که سرورم، بانوی شهر باستانی ام رو ملاقات کنم! #باافتخار_قمی_ام20 سالمه و یه توراهی خوشگل دارم که توت 🍓 فرنگی منه 😍 خیلی خوشحالم که با وجود سن کمم کلی چیزهای خوب یاد گرفتم که به کوشولوم یاد بدم! 😊 از خداجونم ممنونم که من رو لایق دونست بهم لطف کرد امانت خودش رو درون کالبد من قرار داد 🌹 از ته قلبم برای همه نینی سایتی ها خیر میخوام... ادعایی نیست ولی به لطف مطالعات دوره نوجوونی یه چیزایی بارمه بهم میگن مشاور خوبی ام کسی دوست داشت میتونه درخواست دوستی بده دردودل کنه میتونم مثل یه دوست خوب بدون قضاوت بشنوم و در حد عقل خودم کمک کنم. ازتاپیک پربازدیدا خوشم نمیاد 😒
کتاب زنان زیرکو بخون  دیگه تا گفت بریم بیرون نرو اگه ابراز احساسات داشتی زیاد چیزی نگو اگه پیا ...

سوراخم میکنه اونجوری 

هی میگه چیزی شده مشکلی داری

من چون خیلی شیطون و پر شروشورم اینجوری کنم تابلو میفهمه چیزیمه

اصلا دلیل دوست شدنت باهاش منطقی بود که دلیل جدا شدنت بخواد منطقی باشه؟ دوستی خیلی ریسک داره خیلی رو ...

دنبال ازدواج اینا نیستم از دوستی

میدونم ی زمانی تموم میشه

بخواد ولم کنه بکنه

اصلا اصلا ادم وابسته ای نیستم🤦🏻‍♀️شده دوروز کات کرده رفته دیده برام مهم نیس خودش برگشته

سوراخم میکنه اونجوری  هی میگه چیزی شده مشکلی داری من چون خیلی شیطون و پر شروشورم اینجوری کنم ...

خوب تو باید جوری عادی رفتار کنی و ادامه بدی که اصلا نتونه بگه چیزی شده و بعدم دقیقا باید برعکس باشی تا بفهمه همیشه منتظرش نیستی دیگه.

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم