2777
2789
عنوان

بیایید از سوتیا یا کارای خزی ک توی عروسی خودتون یا بقیه دادین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 79 پست
خواهر عروس با سینه شل لباس دکلته پوشیده بود یه دستش همش به لباسش بود  گفتم لامصب نکرده یه سوت ...

اگه لب خونیش قوی باشه اره😂😂😂

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂در این حد داغون😂

اصلا نه دود و رقص نور اینا هم تازه اومده بود جو گرفته بودتم😂

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

والا، الان که میریم عروسی فقط حسرت میخورم، کاش این دوره عروس میشدم 

منم مثل خودتم بیخیال گلم اگ تونستی برای خودت ی سالگرد ازدواج خوب بگیر🥰❤

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
عروسی دختر عموم خونه مابود  برف باریده بود جوراب شلواری پوشیده بودم رفتم از مغازه نمیدونم چی بخ ...

قشنگ پختی پاهاتو😂😂😂یا خام بود هنوز😂

یا تا پونزده،سالگیم مث جنا ارایش میکردم(مامانم میگفت من جدی نمیگرفتم) توی عروسیا میرقتم جلو پسرا تاز ...

وای منم 13سالم بود سایه میزدم پشت چشمم بلدم نبودم خیلی افتضاح میشد

وای منم 13سالم بود سایه میزدم پشت چشمم بلدم نبودم خیلی افتضاح میشد

من تر میزدما فیلمو عکسام هست حالم بهم میخوره از خودم😂😂😂🤕

یه باکس گل و کادو فرستادم محل کار همسرم کلی  خانواده همسرم مسخرم کردن

تو کار خودتو بکن منم خانواده همسرم اصلن نمیدونستندولد چیه من جشن میگرفتم مسخره میکردن

الان همونا رقابت دارن برای بهترین تولد گرفتن😂

من تر میزدما فیلمو عکسام هست حالم بهم میخوره از خودم😂😂😂🤕

خبر ندارم فیلمش هست یا ن عروسی پسر عمم بود لباس سبز با سایه سبز پرررر رنگ و رژ قرمز جیغغغ خداکنه تو فیلما نباشم😐

خبر ندارم فیلمش هست یا ن عروسی پسر عمم بود لباس سبز با سایه سبز پرررر رنگ و رژ قرمز جیغغغ خداکنه تو ...

هستی هزوقت بیشتر تر میزدیم بیشتر جلو.دوربیناهم بودیم😂😂😂

خخخخخ الان یادم اومد، عروسیم بود باد میومد شوهر م غیرتی، شنل پشیده بودم جلو شنلو گرفته بود کسی صورتمو نبینه من اصلا نمیدیدم عین کورا شده بودم، که ناگهان باد زد لباس عروسم رفت بالا همه پاهام دیده شد خخخخ

،😅😅😅😂😂🤣🤣خدا نکشدت از بس خندیدم اشکم در اومد

همیشه بخندی شماهم تعریف کنید ماهم بخندیم 

از من زیاده یادم نمیاد 😑😂