2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون عاشق قهوه ام بلدم ،سوالی داری بپرس

کاربا دستگاه و بلد نیستم چطور ی یه اسپرسو خوب بگیرم ازش 

دستگاه اسیاب قهوه هم خریدم همین مارک 

چقدر باید پودرباشه قهوه اش ؟مثل آرد؟

کاربا دستگاه و بلد نیستم چطور ی یه اسپرسو خوب بگیرم ازش  دستگاه اسیاب قهوه هم خریدم همین مارک& ...

دونه قهوه رو میریزی،اره باید نرم بشه،زبریش کم باشه 

بعد تو اون مخزن و پر قهوه میکنی و فشار میدی ک پرس شه،بعد ک جا میزنی وو،

مخزنشو اب میکنی و روشنش میکنی

اون دسته هم که فوم شیر میده 

women againt women:اینجا یاد میگیری

سلام عزیزم بفرمایید؟؟؟

عزیزم من برای اولین بار میخوام جوجه عروس هلندی بگیرم ک از کوچیکی خودم بزرگش کنم ک بهم عادت کنه. میخواستم ببینم آیا کثیف کاری و مریضی نمیاره ک ب ما هم سرایت کنه؟ و اینکه آیا خرجشون زیاده یا نه؟ 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
عزیزم من برای اولین بار میخوام جوجه عروس هلندی بگیرم ک از کوچیکی خودم بزرگش کنم ک بهم عادت کنه. میخو ...

نه عزیزم برعکس این پرنده ها خیلی حساسن کوچکترین سرماخوردگی و...از ما میگیرن و حالشون بدمیشه و نتونی درمانش کنی از دست میره ...

اگه میتونی جوجه سرلاکی بخر ،سرلاک دادن ودونخور کردن پرنده یکم سخته ولی ارزش داره هم بهت عادت میکنه هم اینکه حرف زدن و از همین زمان اموزشش میدی و ۳,۴ماهگی اولین کلمه رو میگه.

واینکه باید روز درمیون قفسشو تمیز کنی ،کلا پرنده های حساسی ان ،

از نظر خرج که خب غذای خودش و میخواد در کنارش میتونی برنج بدون روغن،هویج رنده شده،کاهو،انواع میوه غیراز اونایی که حساسیت میاره فلفل دلمه تخم مرغ اب پز بایه نخود زرده و.....کلا همه چی میشه بهش داد فقط بدون روغن و بدوووون نمکک از همه مهمتر نمکه که سمه براش 

البته اینا برای بعد دونخ ور شدنشه

نه عزیزم برعکس این پرنده ها خیلی حساسن کوچکترین سرماخوردگی و...از ما میگیرن و حالشون بدمیشه و نتونی ...

یعنی بیماری اگ بگیرن یا داشته باشن به انسان سرایت نمیکنه؟ و یا کنه ای چیزی. 

آره تصمیم دارم سرلاکی بخرم ک عادت کنه. چقد طول میکشه ک بزرگ بشه؟ و اینکه کثیف کاری ندارن؟ 

یعنی بیماری اگ بگیرن یا داشته باشن به انسان سرایت نمیکنه؟ و یا کنه ای چیزی.  آره تصمیم دارم سر ...

نه فکر نمیکنم .کنه هم تا باپرنده الوده در ارتباط نباشه نمیگیره،از۳۰,۳۵روزگی باید دونخورش کنی از نرم خوری شروع میکنی مثلا تخم مرغ اب پز و رنده میکنی میزاری جلوش بخوره بعد دویه روز روتخم مرغ ها ارزن میپاشی تاارزن بخوره بهتره هر ده روزی داخل ابخوریش دوسه قطره سرکه سیب خونگی بریزی تا روده و چینه دان و تمیز کنه۲۴ساعت بعد اب خالی بزاری  ،و اینکه تخم مرغ بیشتر از دوساعت داخل قفس نباشه فاسد میشه 

از۲۵روزگی یه ظرف ارزن داخل قفسش باشه کلا تا یاد بگیره خوردنشو.

یه دونه پرنده انچنان کثیف کاریی نداره

نه فکر نمیکنم .کنه هم تا باپرنده الوده در ارتباط نباشه نمیگیره،از۳۰,۳۵روزگی باید دونخورش کنی از نرم ...

عزیزم ممنونم. مولتی ویتامین نمیخواد؟ و اینکه جوجه رو از کجا بدونم ماده هست یا نر. چون نر میخوام شنیدم صحبت میکنه و شیطون تره 

عزیزم ممنونم. مولتی ویتامین نمیخواد؟ و اینکه جوجه رو از کجا بدونم ماده هست یا نر. چون نر میخوام شنید ...

جوجه مشخص نمیشه متاسفانه ۵,۶ماهگی نر یا مادگیش مشخص میشه ،مولتی ویتامین هم بله میخواد ولی نه همیشه هر مولتی خریدی استفاده شم بپرس