2777
2789
عنوان

برم خونه برادر شوهرم یا نه

955 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها پست اول همه چی رو مینویسم تا خانومهای عاقل ودانا راهنماییم کنن من یه برادر شوهر دارم که تازه بچه دار شده هر چی به همسرم می گم بریم پیش بچش می گه نه البته بهش حق میدم ولی یکمم سر در گمم که چیکار کنم چون این برادر شوهرم خیلی همسرم تو زندگی کمکش کرد از هر لحاظ فکری پولی و....ولی برادر شوهرم به شدت حسود ودو به هم زن و دو رو هست تو ظاهر خیلی خوبه ولی به شدت دو رو هست جوری که بارها فامیل اومدن بهمون گفتن که پشت سرمون حرف زده من با خانومش هیچ ارتباطی ندارم جز سلام وعلیک معمولی اونم خونه پدر شوهرم و خوبی یا بدی ازش ندیدم ولی برادر شوهرم کلی تو زندگی برای ما دردسر درست کرده ......شما بودین چیکار میکردین اینم بگم بی نهایت منم منم داره اگه بریم خونشون میخواد چشم همه رو در بیاره با حرفاش همه از این اخلاقش فرارین البته زنش ندیدم اینجوری باشه مثه خودم کم حرفه ببخشید طولانی شد

یه زنگ بزن به خانومش و قدم نو رسیده رو تبریک بگو ، ولی نرو به نظرم 

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.