2777
2789
عنوان

رل چیه ؟ :/ +عکس 📸

346 بازدید | 12 پست

فقط میتونم بگم حققققققققققق🤣😂

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 

وای این چی بود گردالو😂😂🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣😂😂😂🤣😂🤣😂😂😂🤣😂😂😂😂

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای😂😂

واس همین چیزاست نمیرم سمت این مزخرفات😂🔪

یک عدد پاترهد می باشم❤⚡🧙‍♂️                     تاپیکهام با موضوع معرفی کتاب هستن📚💖               کسانی که تاپیکامو میخونن و علاقه دارن حتما لایک کنن❤                                                                    خوشبخت کسی است که به یکی از این دو چیز دسترسی دارد : یا کتاب های خوب📚 یا دوستانی که اهل کتاب باشند📚💞"ویکتور هوگو"
۱۴ تا ۱۹؟ اینا واسه دوازده ساله ها هم نیست 🤣🤣

اونا جز دسته ی ناشناخته ان هنوز نمیتونیم توی دسته ها جاشون بدیم😂 

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 
حق پرومکس .بخدا دوست من تازه رل زده استوری پسره رو گذاشته پروفش 😂💔

😂😂وای خدا ما رو از دست این خزااا نجات بده

وقتی رل اند:من شر حاسد اذا حسد وقتی سینگل: و خدایی ک به شدت کافی ست

وقتی سینگل ان : اولین عشقم بابامه😂😂😂