نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یک عدد پاترهد می باشم❤⚡🧙♂️ تاپیکهام با موضوع معرفی کتاب هستن📚💖 کسانی که تاپیکامو میخونن و علاقه دارن حتما لایک کنن❤ خوشبخت کسی است که به یکی از این دو چیز دسترسی دارد : یا کتاب های خوب📚 یا دوستانی که اهل کتاب باشند📚💞"ویکتور هوگو"
اونا جز دسته ی ناشناخته ان هنوز نمیتونیم توی دسته ها جاشون بدیم😂
نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂
حق پرومکس .بخدا دوست من تازه رل زده استوری پسره رو گذاشته پروفش 😂💔
😂😂وای خدا ما رو از دست این خزااا نجات بده
وقتی رل اند:من شر حاسد اذا حسد وقتی سینگل: و خدایی ک به شدت کافی ست
وقتی سینگل ان : اولین عشقم بابامه😂😂😂