2777
2789
عنوان

نامزدم بی عقله یا بی حیاس بنظرتون

572 بازدید | 49 پست

نامزدم یه تصادف کرده الان بعضی جاهاش زخمه و.... اس حالت عادی نمیتونه بره حموم باید ی نفر کمکش کنه

بعد بهم پیام داد بیام حموم تون توم باهام میای حموم؟

گفتم من لباسامو درنمیارم ولی کمکت میکنم خودتوو بشوری 

مامانمم خونه اس 

اصن مامانمو ادم حساب نمیکنه بگه این دختر هنوز عقدم نکرده حالا من هرچند حالم خوب نیست ولی چطور این دختر وقتی عقد نکرده جلو چشم مامانش با من بیاد حموم

بعد عصبانیم میشه

اخه ادم انقد بی درک

حق دارم ناراحت شم؟ یبار بردمش حموم خونه خودشون ولی کسی نبود الان واقعن نمیشه خانوادم هستن بی حیایی نیست با کسی که حتی محرمتم نیست بری حموم جلو چشم مادرت؟

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مقصر خودتون هستین چرا وقتی خونه خودشون کسی نبوده و محرمم نبودین شما بردینش حموم که اینم اینجوری الان ...

مادرش اصرار کرد

فکر کنم زیادی ادا دارهو انتظاراتش از شما خیلی بالاسدوست داره بهت امر و نهی کنهموضوع فقط حمام نیستشرا ...

هعی خدا چقد من بدبختم

عقد نکردیم که

اون قسمتی ک گفتی عقد نکردی رو نخونده بودم

و گفتم مشکلی نداره

ولی الان ک خوندم اصلا کار عاقلانه ای نیس اونم جلو مادرت

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

مادرش اصرار کرد

مادرش اصرار کرد بعد میگی کسی خونشون نبود 

اصلا هر چیز خب همون مادر می‌برد 

اتفاقا جلو مادرش هم خراب کردی  اونجا باید فکر حجب و حیا می‌بودی 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐