سلام خانما..کرم ضد چروک از چه سنی باید شروع بشه؟؟عوارض داره؟؟؟
دیرگاهیست که عید ز روزهای دگر زهر تر است...صبر کن سهراب!...گفته بودی قایقی خواهی ساخت...قایقت جا دارد؟...من هم از خاک غریب خواهم رفت....پشت این شهر فقط تنهاییست..... با استکانی چای هم میشود مست شد ، اگر او که باید باشد...
اینکه منافظ پوستت باز باید تونر میسولار استفاده کنی عزیزم باید رو این پوستی داشته باشی که میتو ...
کجاست کلینیک؟
دیرگاهیست که عید ز روزهای دگر زهر تر است...صبر کن سهراب!...گفته بودی قایقی خواهی ساخت...قایقت جا دارد؟...من هم از خاک غریب خواهم رفت....پشت این شهر فقط تنهاییست..... با استکانی چای هم میشود مست شد ، اگر او که باید باشد...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستان روی کرم زده مثبت پنجاه...یعنی برای پنجاه سال به بالا.چرا دکتر برام نوشت اینو؟؟یعنی استفاده نکنم؟؟دکتر مرادی هم نوشته بهترین دکتر شیراز هست
اینکه منافظ پوستت باز باید تونر میسولار استفاده کنی عزیزم باید رو این پوستی داشته باشی که میتو ...
روی کرم زده بالای پنجاه.یعنی نباید استفاده کنم؟؟دکتر نوشت برام.بهترین دکتر شیرازم هست
عزیزم میشه اژ نـاهرت یه سوال برام بپرسی؟ممنون میشم...بپرس بعداز استفاده یکماهت از کرم روشن کننه پوست توپاز و مدیلن ویتامین سی...اگر شمع بندازیم پوست فقط زخم میشه یا شل هم میشه؟؟فقط یکبار شمع بندازیم..
اکثر کرم های ضدچروک خصوصا ایرانی بیشتر رو پیشگیری میتونین روش حساب باز کنین چون اونقدر ک باید قوی نیستن وقتی ک چروک بیوفته و جا برای خودش تو پوست باز کنه اونوقت باید کم کم برین برای کارای کلینیکی مثل ژل و بوتاکس