2777
2789
عنوان

کرونا

131 بازدید | 12 پست

بچها.کسیو داشتین که 50درصد ب بالا ریه هاش درگیر بشه وبستری بشه .مشکل قلبم داشته باشه خوب بشه.ب نظرتون خوب میشه؟بچهایی  ک پرستار وپزشکن هم جواب بدن.مرسی

الهی مرا از امیدت نا امید مکن. آمین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم ۴۰_۵۰ درصد ریه اش درگیر شد اما مشکل قلبی نداشت چهار روز بستری شد و رمدیسیور گرفت خوب شد .نگران نباشید فقط بستری کنید  همسرم بیمارستان که بود آدمایی بود که ۷۰_۸۰درصد درگیر شده بود ولی خوب شدند .

اره البته باسد خرج کنی مامانم با مشکل قلبی و آسم و هفتاد درصد درگیری ریه خدا معجزه کرد به ما رحم کرد

خداروشکر مشکل مالی نداره داره واسه.خرج کردن.آخه تنگی دریچه میترال داره.قبلا هم یکم توتنفس مشکل داشت خیلی کم.الان خیلی میترسم اتفاقی براش بیوفته.

الهی مرا از امیدت نا امید مکن. آمین.