کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه بازی چرا؟ دوست نیستیم ها چراااا نهههه؟ دوسم داشت که
عه بهت گفت ؟ دیدیش؟
کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
[QUOTE=221367246]بچه بازی چرا؟ دوست نیستیم ها چراااا نهههه؟ دوسم داشت که [/QUOTEنه عزیزم نمی گم دوست و اینا کلا یه باز یه دوس داشتن نیست که بهمنمی رسین من فقط حسمومیگم خدا که نیستم
میشه دعا کنید خدا یه بچه بهم بده صحیح وسالم ممنونم من مطمئنم خدا بهم یه بچه میده به همین زودی ،خدایا شکرت میدونم حواست هست
اصلا رو حرفم حساب باز نکنا به نظرم نه ولی به زودی باردار میشی.
عزیزم اصلااااااااااااااااا رو حرفم حساب باز نکن
حس میکنم ۴ سال بعد میاد خواستگاریت البته فقط یه حدسه حساب باز نکن رو حرفم
😐😐😐😐😐😐 یعنی چند روز دیگه تست بزنم منفی؟؟ فعلا بچه نمیخوام آخه
نمیدونم