2821
2789
منم بگو حس علیرضا به من چیه دوسم داره یا نه

پوستت سبزه و لاغری ؟ 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

حس میکنم ازت خوشش میاد 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

[QUOTE=221366725]خودم بابا این خطم دست مادرم بوده[/QUOTEنمیدونم احساس میکنم خانومی یه دخترم داری موفق باشی

میشه دعا کنید خدا یه بچه بهم بده صحیح وسالم ممنونم   من مطمئنم خدا بهم یه بچه میده به همین زودی ،خدایا شکرت میدونم حواست هست
خصوصیا ظاهریشو میشه بگی که ببینم حست واسه من کار کرده یا نه

حس ششم نیستم فقط بعضی موقع ها درست درمیاد حدس هام

قدش کوتاه یا متوسطه؟ پوستش هم گندمی؟ 

تو زندگیش مشکل داره چیزیو ازت پنهان نمیکنه  آره چیزی اذیتش می‌کنه یه تصمیمی گرفته میترسع بهت ب ...

عزیزم میشه بگی شوهرم کی می‌ره سرکار ؟؟

من باردارم؟؟

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
حس ششم نیستم فقط بعضی موقع ها درست درمیاد حدس هام قدش کوتاه یا متوسطه؟ پوستش هم گندمی؟ 

عزیزم من باردارم؟؟

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
حس ششم نیستم فقط بعضی موقع ها درست درمیاد حدس هام قدش کوتاه یا متوسطه؟ پوستش هم گندمی؟ 

وا یهمه رو درست گفتی😲

حس میکنی میشه باهم ازدواج کنیم اگه اره کی؟

قلبت همیشه چیزایی رو به یادت میاره که ذهنت میخاد فراموش کنه...🖤