2821
2789
عزیزم من باردارم؟؟

نمیدونم 😔

حس ششم نیستم فقط بعضی موقع ها درست درمیاد حدس هام 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
خدا قبول کنه ان شاالله 

عزیزم میشه بگی شوهرم کی می‌ره سرکار؟؟

من باردارم؟؟

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم 😔 حس ششم نیستم فقط بعضی موقع ها درست درمیاد حدس هام 

خب یه حدس بزن

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
بچه بازی چرا؟ دوست نیستیم ها چراااا نهههه؟ دوسم داشت که    

عه بهت گفت ؟ دیدیش؟

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

[QUOTE=221367246]بچه بازی چرا؟ دوست نیستیم ها چراااا نهههه؟ دوسم داشت که    [/QUOTEنه عزیزم نمی گم دوست و اینا کلا یه باز یه دوس داشتن نیست که بهم‌نمی رسین من فقط حسمو‌میگم خدا که نیستم

میشه دعا کنید خدا یه بچه بهم بده صحیح وسالم ممنونم   من مطمئنم خدا بهم یه بچه میده به همین زودی ،خدایا شکرت میدونم حواست هست
عزیزم میشه بگی شوهرم کی می‌ره سرکار؟؟ من باردارم؟؟

نمیدونم

میشه دعا کنید خدا یه بچه بهم بده صحیح وسالم ممنونم   من مطمئنم خدا بهم یه بچه میده به همین زودی ،خدایا شکرت میدونم حواست هست
خب یه حدس بزن

اصلا رو حرفم حساب باز نکنا به نظرم نه ولی به زودی باردار میشی.

عزیزم اصلااااااااااااااااا رو حرفم حساب باز نکن 

وا یهمه رو درست گفتی😲 حس میکنی میشه باهم ازدواج کنیم اگه اره کی؟

حس میکنم ۴ سال بعد میاد خواستگاریت البته فقط یه حدسه حساب باز نکن رو حرفم 

اصلا رو حرفم حساب باز نکنا به نظرم نه ولی به زودی باردار میشی. عزیزم اصلااااااااااااااااا رو حرفم ح ...

😐😐😐😐😐😐 یعنی چند روز دیگه تست بزنم منفی؟؟

فعلا بچه نمی‌خوام آخه 

😐😐😐😐😐😐 یعنی چند روز دیگه تست بزنم منفی؟؟ فعلا بچه نمی‌خوام آخه 

نمیدونم