2777
2789
عنوان

کسی با قانون جذب کسی رو‌ جذب کرده؟؟

1107 بازدید | 37 پست

من چندجا خونده بودم که با نوشتن مشخصات فردی که توی ذهنته روی کاغذ و با قانون جذب جذبش کردن حالا میخام انجام بدم تورو خدا اگه شما نتیجه گرفتین اینجا ب اشتراک بزارین منم میخام انجام بدم❤️🦋💫 

خیلیا انجام دادن جواب گرفتن من میترسم انجام بدم برعکس شه😂

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا انجام دادن جواب گرفتن من میترسم انجام بدم برعکس شه😂

منم اوایلش میترسیدم ولی الان دلو زدم ب دریا میخام انجامش بدمبشدت فرقش شدم جوری که امروز با اون فرد مورد نظرم داشتم تو حیاط ماشینمونو میشستیم😂😂😂 حالا نه کسی تو حیاط بود نه ماشینی 😂😂😂😂😂😂

من یه مدت سابلیمینال جذب کراش گوش میدادم یارو فامیل دورمونه یه فامیلای نزدیکمون خبر واسمون آورد بعد کنکورم قراره بیاد خاستگاریم با مامانشم هماهنگ کرده

حالا نمدونم کشکه یا ن😑😂

کلا بعد از گوش دادنم خیلی به تور هم میخوردیم

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
منم اوایلش میترسیدم ولی الان دلو زدم ب دریا میخام انجامش بدمبشدت فرقش شدم جوری که امروز با اون فرد م ...

😂😂😂واه تو که افکارت ازمنم سمی تره😂 ولی انجامش بدههه منم اگه حرات پیدا کنم مینویسم

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
کسی یا اتفاقای خوب رو نه حتی اگه شب و روز بهشون فک کنم ولی بدبختیارو چرا 😔🥺 یبار روانشناس گفت ترس ...

خب قربونت برم آرزوهای خوشگلتو بنویس چیزایی که بهت انرژی مثبت و حال خوب میده 

سعی کن به چیزای بد و ترسات فکر نکنی 

البته منم خیلی آدم افسرده ایی بودم همش ذهنم منفی بود و فقط ب بدبختیام فکر میکردم اما الان نزدیک یک هفته س تصمیم گرفتم هیییچ چیز بد و منفی ب ذهنم راه ندم خداروشکر الان حالم خیییلییی خوبه😊😊❤️

من گوش میدادم یه زمانی ولی ببین تهش کارم زمانی راه افتاد که امیدم از همه ناامید شد و همه راه چاره ا ...

انشاءالله که همیشه خدا نگاهش ب زندگیت باشه و حال دلت خوب باشه قربونت برم❤️😘🥰

من یه مدت سابلیمینال جذب کراش گوش میدادم یارو فامیل دورمونه یه فامیلای نزدیکمون خبر واسمون آورد بعد ...

واقعاااا چه جالب😂😂😂 انشاالله که بیاد خاستگاریت و هرچی که خیرته اتفاق بیوفته واست گلی 🌺🐞

😂😂😂واه تو که افکارت ازمنم سمی تره😂 ولی انجامش بدههه منم اگه حرات پیدا کنم مینویسم

😂😂😂😂😂😂😂😂

من چندتا تاپیک خونده بودم قبلا که مثلا یه خانومی هرچی که از همسر ایندش انتظار داشت رو نوشته بود روی کاغذ مثلا قدش هیکلش اخلاقش شغلش ماشینش و....بعد دقیقا همونی شده بود که خواسته بود🥺🙆🏻‍♀️

😂😂😂😂😂😂😂😂 من چندتا تاپیک خونده بودم قبلا که مثلا یه خانومی هرچی که از همسر ایندش انتظار داشت ...

وایی خدا منم خیلی دوس دارم ا.نی که میخ.ام باشه ظاهری مثلا قد190,😂😂ولی میگم میترسم سمندون شههه اخهه  من اوتیکه میخوام جذبم نمیشن

وایی خدا منم خیلی دوس دارم ا.نی که میخ.ام باشه ظاهری مثلا قد190,😂😂ولی میگم میترسم سمندون شههه اخهه ...

قربونت برم من ی مدت خیلی راجبش مطلب خوندم میگن که اصلا نباید ب چیزای منفی فکر کنی فقط باید از خدا بخوای و باور قلبی داشته باشی که خدا واست برآورده می‌کنه چیزی که میخای اصلا ب اینکه چجور و ازکجاش فکر نکنی فقط بسپاری بخدا 

ولی باید از ته قلبت باور کنی که خدا جوابتو میده شبا قبل از خواب بهش فکر کن به اینکه واقعا داریش و کنارته