2777
2789

ما یک ساله عروسی کردیم مستاجریم و خونه نداریم مادر شوهرم دو طبقه دارن البته طبقه زیرشون نصفش راهرو و انباری یه خونه تقریبان ۵۰ متری دارن بعد ما پول پول رهنمون کمه هرجا میریم میگن باید ماهیانه رو ببرید بالا شوهرم میگه در توانم نیست مادرشوهرم بهمون گفته هم  ما تنهاییم هم تا عید بیاید خونه پایین تا پول پیشتون بیشتر کنین اما من دلم نیست از این طرفم صابخونه میگه عروسی پسرمه ۵ روز دیگه تخلیه کنین واقعان موندم چیکار کنم اما میتونیم بریم روستا پدریم که قیمتا کمتر زندگی کنیم شوهرم راضی نمیشه   و اینم بگم مادر شوهرم خیلی فضوله ادم خیلی بدیه از هر لحاظ میترسم تا عید بریم بشه چند سال اونجا بمونیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو‌خونه‌مادذشوهرت. چن سالم بمون ازین شرایط استفاده گن. فقط با سیاست باش ک دخالت نکنه. قبلشم با شوهرت شرط کن ک حواسش ب تو باشه و نزاره مادرش فضولی کنه

یه مدت بمون پس انداز کن برو بخر 

قدر روزامونو بدونیم. حسرت گذشته رو نخوریم. زندگی همین حالاست......💖💖💖💖

بری دیگه کلا بلند نمیشین گرایه هم ازتون میگیره دهنتونم صاف میکنه 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

با همون پول پیشتون یه محل پایین تر یکم کوچیکتر اجاره کنید

حتی اگه هیچ مشکلی نباشه دوری و دوستی بهتره

اینطوری حرمتها حفظ میشه

فروش انواع لوازم آرایشی و مراقبتهای پوستی تخفیف ویژه برای نی نی سایتی ها ی عزیز 🥰از پیج من حمایت کنید لطفا   khanome_shic                   واتساپ09363985690