ما یک ساله عروسی کردیم مستاجریم و خونه نداریم مادر شوهرم دو طبقه دارن البته طبقه زیرشون نصفش راهرو و انباری یه خونه تقریبان ۵۰ متری دارن بعد ما پول پول رهنمون کمه هرجا میریم میگن باید ماهیانه رو ببرید بالا شوهرم میگه در توانم نیست مادرشوهرم بهمون گفته هم ما تنهاییم هم تا عید بیاید خونه پایین تا پول پیشتون بیشتر کنین اما من دلم نیست از این طرفم صابخونه میگه عروسی پسرمه ۵ روز دیگه تخلیه کنین واقعان موندم چیکار کنم اما میتونیم بریم روستا پدریم که قیمتا کمتر زندگی کنیم شوهرم راضی نمیشه و اینم بگم مادر شوهرم خیلی فضوله ادم خیلی بدیه از هر لحاظ میترسم تا عید بریم بشه چند سال اونجا بمونیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مطمئن باش قول میدم اگر بری چندین سال مجبور میشی بمونی.... روستای خودتون برید بهتره... شوهرت راصی نمیشه پس بزار یه خونه تو شهر بگیره خودش میدونه..ولی خونه مادرشوهر نرو