2821
2789
عنوان

امین فردین و احسان علیخانی

5143 بازدید | 9 پست

سلام

کسی ویدیو آخر امین فردین راجع به احسان علیخانی و دیده؟ چیز خاصی گفت؟

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گفت ولی جدیدا بهش اعتماد ندارم خیلی رو هوا یچیز میگه 

اگر چیز جالبی گفت میشه تعریف کنی

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
چي ميخواد بگه لابد از دختر بازياشون اينا ميخواد بگه

اره اتفاقا از دوس دخترهاش و خانواده‌اش و رانت هاش قرار بود بگه

اینکه داداشش رییس حراست صدا سیماست اون پشتشه خیلی گردن کلفته یبار عقد کرده جدا شده و.. اسم دوست دختر ...

عکساشونم نشون میداد؟

اینکه داداشش رییس حراست صدا سیماست اون پشتشه خیلی گردن کلفته یبار عقد کرده جدا شده و.. اسم دوست دختر ...

از یوتیوب دیدی یا اینستا؟

2825
2823
2791
2779
2792