2777
2789

بچه ها من به دعا اعتقاد ندارم به این چیزام اعتقاد ندارم ولی الان چند ساله حال روحیم و جسمیم خرابه همش استرس دارم پانیک دارم ی دفعه تو جمع گریه میکنم ی دفعه شاد شادم تو اوج شادی انگار غم دنیا میفته گردنم.یکی از دوستای شوهرم که خودش دکتره و زنشم پرستار منظورم اینه بیسواد نیستن که همچین حرفی بزنن.گفته برو برا زنت دعا بگیر حتما طلسم شده .نمی‌دونم چیکار کنم روانپزشکم میرم دارو مصرف میکنم باز الان دست و پام یخه و انگار امروز روز آخر زندگیمه

مامان مانلی و سامیار

سوره جن ۳مرتبه به اب بخون و بریز رو خودت و تو خونت تا هر چی هست باطل بشه ♥️

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه مدت تحت فشار عصبی بودم  بعدش اینجوری شدم انگار سیستم بدن می ریزه به هم!   الان یک سال از اون روزها می گذره کم کم بهتر شدم!  ولی هنوز هم یکم اون تاثیر تنش های عصبی مونده!!

یکدفعه یه غمی میاد تو دل آدم می شینه!   یا وسواس فکری گیر می ده به یه چیز!! 

منم یه مدت تحت فشار عصبی بودم  بعدش اینجوری شدم انگار سیستم بدن می ریزه به هم!   الان یک س ...

آخه من نه ساله اینطورم 😭دیگه خسته شدم همش احساس میکنم نامزد قبلیم دعام کرده که روز خوش نبینم

مامان مانلی و سامیار
فقط پیش رمال  و جادو جنبل نرو برو پیش یه اخوند مومن ازشون راهنمایی بگیر کمکت میکنن بعصیاشون کار ...

آره فکر خوبیه ممنون گاهی میبینم تو خیابون میز گذاشتن مردم میرن سوال میپرسن.ببینم میرم

مامان مانلی و سامیار
به جای اینکه بری پیش رمال خودتو به خدا نزدیک کن.از خدا بخواه حالت خوب شه.ینی خدا اندازه بنده ش نمیتو ...

نه گفتم که اعتقاد ندارم .خیلی از خدا خواستم نذر و نیاز کردم ولی نمیشه .

مامان مانلی و سامیار
تا حالا پیش روانپزشک نرفتی؟

چرا نه ساله دارو مصرف میکنم.روانپزشک و روانشناس هم رفتم ولی خوب خوب نمیشم اصلا از استرسم کم نمیشه حتی توی خواب تا صبح ده بار با جیغ از خواب بیدار میشم

مامان مانلی و سامیار
نه گفتم که اعتقاد ندارم .خیلی از خدا خواستم نذر و نیاز کردم ولی نمیشه .

چرا اعتقاد نداشته باشی فکر میکنی چرا سوره جن داریم هاروت ماروت و اینا.فقط میگم سمت همچین ادمایی نرو.این آدما دنبال پول و ناموس مردمن

چرا اعتقاد نداشته باشی فکر میکنی چرا سوره جن داریم هاروت ماروت و اینا.فقط میگم سمت همچین ادمایی نرو. ...

نه به جن اعتقاد دارم چون تو قرآن هم اومده میگم به دعا نویس اعتقاد ندارم.ممنون سعی میکنم بیشتر قرآن بخونم

مامان مانلی و سامیار