2777
2789
عنوان

سلام میشه بیاید بگید برا سیسمونی چیا خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 57 پست
اره عزیزم انطوری وسایل اضافه داره هزینش از ۸۰ به بالاس. ولی خودت همین چن قلم و باکمترین قیمت میتونی ...

مرسی از وقتی که گذاشتید پس تکی میخرم همون مارک فیروز بخرم خوبه 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
شوهرم خرید ببراش یکم گذاشتیم بزرگ بشه بیشتر بخریم بچه کوچیک چه میدونه اسباب بازی چیه فقط تشک بازی ...

پس خیلی نمیخرم اره تشک بازی میخرم مرسی گلم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسباب بازیم خریدید یا بذارم خودش بزرگ بشه هرچی دوست داشت بخره 

یه جغجغه که صدابده رنگ رنگی باشه کفایت میکنه.

از۴ماهگی میتونی عروسکی چیزی رنگی بهش نشون بدی

اویل معمولاچیزای صدادار یانوردار

پس خیلی نمیخرم اره تشک بازی میخرم مرسی گلم 

جغجغه و عروسک نرم و توپ پشمی دوست دارن 

نی نی من 5 ماهشه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
جغجغه و عروسک نرم و توپ پشمی دوست دارن  نی نی من 5 ماهشه

خدا حفظش کنه برات جغجغه یه ست خریدم بقیه اشو نه هنوز 

عزیزم من و شوهرم کلی پول دادیم بابت سیسمونی .ولی همین دیشب بخاطر ایام فاطمیه دو ساعت طول کشید تمام وسایل اضافی بچمو جم کردیم برا نوزارای نیازمند.صبی قرار بود شوهرم ببره بده عجله داشت.گذاشتم فردا یا امشب ببره.بچم سه ماهشه.ولی زیاده روی کردیم برا سیسمونی

گهواره.......استفاده نشد اصلا

کلی لباس سایز صفر.......بدنیا اومد سایزش یک بود

قنداق ایرانی. ....استفاده نشد

قنداق فرنگی.......استفاده نشد

رکابیا سایز یک.......رکابیش بدو تولد سایز دو پوشید

لباسا تابستونی......چون مهر دنیا اومد هوا خنک بود

کریر........بدون استفاده.فقط ازبیمارستان به خونه

کالسکه.......استفاده نشد.بخاطر سردی هوا و کرونا بیرون نمیشه بردش. عیدم دیگه بچم 6ماهشه

عروسک......خریدیم.کلیم کادو.اتاقش شلوغ شده

شیرخشک......خودم شیر داشتم لحظه زایمان

پستونک......نگرفت اصلا .فقط سینه میگیره 

پوشک سایز صفر.......سایز پوشکش یک بود از اول 

و کلی لوازم دیگهههههه

شما فقط لباس کم بخر. بدنیا که اومد طبق وزن و قد واحتیاج بچت کم کم دوره به دوره خرید کن

عزیزم من و شوهرم کلی پول دادیم بابت سیسمونی .ولی همین دیشب بخاطر ایام فاطمیه دو ساعت طول کشید تمام و ...

مرسی عزیزم خدا اجرتون بده وسلامتی کار خوبی کردید واقعلا بعضیا ندارن بخرن و لباس نوزاد بی رحمانه گرونه 

مرسی عزیزم خدا اجرتون بده وسلامتی کار خوبی کردید واقعلا بعضیا ندارن بخرن و لباس نوزاد بی رحمانه گرون ...

والا تو شهر میریم خانمه نوزاد پنج روزه بغل گرفته تو سرما گدایی میکنه.لباس تن بچه نیست.از لحظه ای دیدمش ضعف اعصاب گرفتم بجان بچم.دلم میخاد برم بگیرم بیارمش خونه خودم کنار بچم زمستونی حداقل تموم شه😢

کلشزفقط همین یکی بود.خیلیارو معرفی کردن که ......😣

والا تو شهر میریم خانمه نوزاد پنج روزه بغل گرفته تو سرما گدایی میکنه.لباس تن بچه نیست.از لحظه ای دید ...

خیلین متاسفانه و از دست ما چیزی برنمیاد من رفتم لباس واینا ببینم یه زنه امده بود میگفت دخترم حاملست پول ندارم بخرم التماس میکرد چند دست لباس بهش قسطی بده هر دفعه پولشو بده میگفت چند جا رفتم قبول نکردن خدا عمرش بده مغازه قبول کرد نصف قیمتم بهش داد