2777
2789
عنوان

سلام میشه بیاید بگید برا سیسمونی چیا خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 57 پست
من کلا 3 تومن خریدم سیسمونی و 8 تومن کمد و تختش شد چیز اضافی نخریدم

اسباب بازیم خریدید یا بذارم خودش بزرگ بشه هرچی دوست داشت بخره 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
بچه ها منم باردارم دندونم از دیشب خیلی درد میکنه دارم از درد میمیرم توروخدا اگ چیزی بلدین روتون اثر ...

میخک یا قطره میخک دردتو کم میکنه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برای بچه با وزن ۳۱۰۰ لباس سایز صفر مناسبه یا یک ؟؟

نمیدونم قربونت برم تجربه ندارم اونا ک مامان شدن بهتر میدونن من سال جدید تازه میخوام اقدام کنم یسری اطلاعات جزئی میدونم 

ولی فک کنم یک بخری بهتره فوقش یذره بلند شد تا میزنی یماه بعد هم اسفاده بشه

بچه ها منم باردارم دندونم از دیشب خیلی درد میکنه دارم از درد میمیرم توروخدا اگ چیزی بلدین روتون اثر ...

یکم اسفند بجوشون ابشو بذار سمتی که درد میکنه ولی اصلا قورت نده من عفونت شدید داشت دکتر بهم قرص داد سیرم خوبه 

ست لوازم بهداشتی نخر.

بروداروخونه یه بسته صابون فیروز ویه شامپو بدن وشامپو بچه بخر بایه لیف که بعدهانیازت میشه.

شیشه شیرو پستونک اگرخاستی شونه وناخن گیر

حوله حمام،اگ بچت سه کیلویه ۲دست لباس ۵تیکه سایزیک  وسایز۲بخر.

لباس بیمارستان ده تیکه سایز۱بخر یاکلا یه ۳تیکه بخر.پاپوش نخریدم چون نیازش نیست.سرهمی ۲یا۳تا

سرویس خواب،روروئک نخر مناسب بچه نیست

کالسکه بسته به نیازت لازم دیدی نخر.

من براش سرویس بشقاب نخریدم نیازی نیست

کلاه ودستکش جوراب

پوشک ۳۴تایی مای بی بی ۹۵ تومنه.

سایزیک حتماکمتره.

دوتازیرانداز،حوله خشک کن.برای سوختگی ایناکالاندولای زرد عالیه.

اسباب بازیم خریدید یا بذارم خودش بزرگ بشه هرچی دوست داشت بخره 

شوهرم خرید ببراش یکم گذاشتیم بزرگ بشه بیشتر بخریم

بچه کوچیک چه میدونه اسباب بازی چیه

فقط تشک بازی اگه میخوای بخر خیلی خوبه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
من بیمارستان خصوصی بودم خودشون لباس و ساک بچه رو دادن بلوز شلوار دادن ولی سرهمی بهتره چون نافش اذیت ...

مرسی گلم

نمیدونم کدوم دندونمه نصفه صورتم درد میکنه از کجا بفهمم کجا باید بزنم قطره رو 

نمیدونم گلم دکتر بری بهتره ها

ست لوازم بهداشتی نخر. بروداروخونه یه بسته صابون فیروز ویه شامپو بدن وشامپو بچه بخر بایه لیف که بعده ...

مرسی گلم پس لوازم بهداشتیشو جدا بخرم بهتره؟

سیر له کنم بزارم روش؟ از آب اسفپند میترسم

اره رنده کن بذار من اب اسپند گذاشتم ولی فوری میریختم بیرون بعد دهنمو میشستم چون میگی یه طرف درد داره بزن نت ببین باده سرده یا گرم میگه چی بخوری خوب بشی