2777
2789

لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه نمیخوام تو این گرونی چیزای اضافه بخرم بگید چند دست لباس وچیا لازمه نینی اخر اردیبهشت یا اوایل خرداد بدنیا میاد

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من قبلا فروش لباس نوزاد داشتم  چند دست مونده جنسش عالیه  ب قیمت قبل میدم اگر خواست ...

سلام میشه بگید چیا هست وچه قیمت

عزیزم  منم نینیم فروردین میاد و هنوز هیچی نخریدم براش😬

منم نمیدونم چی بخرم برا جهیزیه ام خیلی خریدم پشیمونم 

بنظر من چند دست از این سرهمیا بخر ک خیلی اسفاده میشه

لباس سایز یک دوسه دست بیشتر نخر چون بچت یک ماه دوماه بعد کلی رشد میکنه تغییر سایز میده بعد سایز دو بخر و باز سایز های بعد 

چون بچت فقط شیر میخوره بغذا خوردن نیفتاده کثیف کاری خیلی نداره فقط شاید ترش کنه یکم بخاطر رفلاکس شیر پس بده بایه اب گرفتن راحت میره

یکی دو دست لباس زیر و بلوز نخ پنبه نرم رنگهای ملیح باید استفاده کنی صورتی ابی اینا شلوار هم سه چهار تا بگیر تمام برای یک ماه اول خوبه بازم برمیگرده بچت اگ بدنیا اومد ببینی وزنش چقدره بهش سایز ۱ یا ۲ میخوره

اونهایی که خودم گرفتم و کاربرد زیاد داشت میگم.در ضمن دختر منم اردیبهشتیه.4دست بلوز شلوار سایز صفر،4تا سایز یک ،4تا سایز دو،4تا سایز سه

کلاه تریکو

مای بیبی سایز صفر و یک

کرم پا

شانه و برس

حوله

پتو دورپیچ 

پتو نوجوان

تشک روپایی و تشک بزرگ که دادم دوختم

بالشت

سرهمی من گرفتم ولی تو کرونا بود جایی نرفتیم اصلا استفاده نشد

کالسکه و حریر هم همینطور اصلا استفاده نشد

روروک

ناخن گیر،شامپو و صابون،پس اونم،شیشه شیر،پوار بینی،تب سنج

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
عزیزم من قبلا فروش لباس نوزاد داشتم  چند دست مونده جنسش عالیه  ب قیمت قبل میدم اگر خواست ...

پتو نوزادی هم دارید؟

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

منم زایمانم همون وقتاست دکتر گفته,و دقیقا خواستم همین تاپیکو بزنم حتی بخدا برگشتم نگاه کردم من تاپیک زدم یا نه چون نوشتم.و بیخیالش شدم اخه جواب نمیدن که!

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم