2777
2789

که چون تو قهر خبر بارداریشو داد پدرشوهرش اینا میگفتن بچه از پسر ما نیست

اینم قهر کرده بود خونه باباش بود قرار شد بعد دنیااومدن بچه آز دی ان ای بده

خیلی وقته نیومدم 

گمش کردم

یا رب نظر تو برنگردد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی وضعیتش بد بود من تا ماه ۷ بارداری اینجا بودم خیلی دوست دارم ببینم چی شد  ولی پیداش نمیک ...

بعد از زایمانش من از پرسیدم گفت ازمایش گرفتن از بچه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

خب جوابشو دادن به شوهرش؟ چیکار کرد شوهره؟

خیلی ریلکس جواب میداد.گفتم خب چی شد جوابش چیه اینجور ک یادمع گفت ثابت شد بچه مال شوهرمه گفتم چکار کردی خودت یادم نیست چی جواب ی کاربری هم پیگیر بود بذار تگش کنم

@bahar76  

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

نام کاربریش چیه. 

فک کنم ارزو ۲۱ بود صبر کن ی نفرو تگ کردم اون بیشتر یادشه

همون خانومه ک معلم بود؟

تقریبا یک سال و نیم پیش ی تاپیکی شبیه این دیدم یادمم نمیاد آخرش چی شد😅

سرباز خسته و زخمی از راه رسید...زن از خانه رفته بود...زخمی که او را در قطار و جنگل و جاده نکشته بود ، در خانه کشت...