2777
2789
عنوان

چطوری نی نی خوش غذا داشته باشیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5456 بازدید | 33 پست

یکی از غذاهای جدید که من از 8 ماهگی پسرم شروع کردم

پنکیک کدوحلوایی هست

کدوحلوایی پر از خاصیت هست و سرشار از ویتامین سی و انتی اکسیدان و همینطور ویتامین a داره که برای بینایی موثره، کلسیم و منزیمش هم باعث تقویت استخوان ها میشه

من 2 تا تخم مرغ رو با یکم کدوحلوایی پخته شده و له شده با کمی جو پرک و ارد سفید و خیلی کم دارچین قاطی میکنم

بعد تو ماهیتابه تفلون، پنکیک های کوچک درست میکنم هر کدوم حدود 3 4 دقیقه طول میکشه

خیلی مقوی و خوشمزه است.

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

غذایی مثل ماهیچه به خاطر مقوی بودنش هر هفته تو برنامه غذایی بچه ها بهتره باشه

من از 7 ماهگیش این غذارو شروع کردم

سوپ ماهیچه است، البته بیشتر حالت پوره داره تا سوپ

ترکیب ماهیچه و گوچه و کرفس و پیاز و سیب زمینی و جو پرک و جعفری هستش

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر پسرم گفت از 7 ماهگی میتونی ماهی رو شروع کنی ولی من گذاشتم از 12 ماهگی به بعد شروعش کنم

اگه دوست دارید ماهی بدید، حتما ماهی هایی با سطح جیوه پایین بدید مثل سالمون

اما بیشتر از 2 بار در هفته به نی نی هاتون ماهی ندید

ماهی هایی مثل شاه ماهی یا ماهی های خال خالی، به شدت جیوه دارن و بهتره اصلا مصرف نشه

مورد بعدی اینکه برای اینکه کم کم بچه ها عادت کنن به جویدن، باید به مرور از پوره غذاهارو ببرید سمت له شده

غذای له شده بافت بیشتری نسبت به پوره داره

حتما تا قبل 8 ماهگی پوره بدید و بعد از اون بافت بیشتری رو به غذا بدید و با چنگال له کنید

ادویه هایی مثل دارچین و زردچوبه و پاپریکا و سیر از 6 ماهگی به بعد مجاز هستش ولی حتما باید خیلی کم تست کنید تا بچه حساسیت نداشته باشه نسبت بهش

اگه میخواید به نی نیهاتون ماست بدید، حتما مقدار نمک رو پشت بسته چک کنید، مثلا ماست سون خیلی شور هست و مقدار نمکش بالاست

ماست یونانی انتخاب بهتری هست

ماست ایسلندی کاله واقعا خوبه چون نمک و قند نداره ولی برای بالای 2 سال

بهترین ماست ماستی هست که بدون قند و نمک باشه باشه ولی پر چرب هم باشه

طبق اخرین تحقیقات من   

ماست هراز پروبیوتیک پرچرب، خیلی مناسب هست واسه کودکان، چون نمک نداره، قند نداره، مواد افزودنی نداره و پرچرب هم هستش

نون موزی هم خیلی خوبه و مناسب 7 ماه به بالاست

1 موز

1  تخ ممرغ

2 تا نون تست

یکم وانیل و دارچین

خیلی کم کره بدون نمک

موز رو با چنگال له کنید و بعدم تخم مرغ و دارچین و وانیل بزنید تا قاطی شن

نون تست هارو کوچولو کنید و تو محلولمون بغلتوند تا کل نون اغشته به مواد بشه

بهد تو ماهیتابه سرخ کنید بای 2 3 دقیقه

نون موزی خیلی خوشمزه است و یه بار تو هفته حتما به نی نی هاتون بدید

از 8 ماهگی میشه سبزیجات رو از حالت پوره به حالت بخارپز تبدیل کردش

سعی کنید انواع مختلف سبزیجات رو کم کم به برنامه غذایی اضافه کنید، مثل گل کلم، کلم بروکلی، نخور سبز، کدوتنبل

همینطور از 8 ماهگی میشه میوه های ریسکی تری رو به بچه ها داد، مثل توت فرنگی، انبه، طالبی و ...

همینطور میشه از تونو که پنیر خاص هست که از شیرسویا درست میشه استفاده کرد که خیلیم مناسبه برای نوزادایی که به لاکتوز حساسیت دارن

کامل گفتی بلایک یادت نره ها پسرم ۵ ماهشه 😘

بازم میخواستم بنویسم ولی فکر کنم کافی باشه

من از شروع 8 ماهگی پسرم از چغندر هم استفاده میکنم

خودم میگیرم و میپزمش، بعد با هویج پوره میکنم و بهش میدم

خیلی خوشمزه میشه

الان فصلش هم هست و خیلی راحت پیدا میشه

یکی از سوپ هایی که من به نی نیم میدم، سوپ چغندر هستش

چغندر سرشار از A و C، کلسیم، آهن، فولیک اسید هستش

چغندر رو بپزید

بعد با هویج و اب مرغ و یکم ابلیمو بذارید قل بزنه 

یه بار هم سیب زمینی ریختم و خوشمزه شدش

بعد همه رو پوره کنید و به نی نی بدید

من اخرشم یکم باز ابلیمو میزنم

به جای استفاده از داروهای شیمیایی بهتره از شیر بز استفاده کنید منم شیر بز رو برای کم خونی و کم وزنی بچم بهش دادم شکر خدا کم خونی  و کم وزنی بهتر شد برای پایین بودن سیستم ایمنی هم خیلی مفیده چون شیر بز 96 درصد ویتامین پروتیین املاح و مواد معدنی شناخته شده در  رو داره برای همین برای کم. خونی و کم وزنی بسیار مفیده در کشور های پیشرفته تمام شیر خشکهاشون از شیر بز هست و کاملا شبیه شیر مادر هست اگه در تهران هستی یه مزرعه اطراف تهران هست همه فصل‌ها شیر بز داره لبنیات بز مروگل رو سرچ کن در گوگل آدرسش میاد میتونی بری همان جا شیر دوشی جلوت انجام میشه