2777
2789
عنوان

چطوری نی نی خوش غذا داشته باشیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5445 بازدید | 33 پست
نون موزی هم خیلی خوبه و مناسب 7 ماه به بالاست 1 موز 1  تخ ممرغ 2 تا نون تست یکم وانیل و دار ...

خدا خیرتون بده خیلی عالی بود

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید شما تو روش Blw اقدامات سی پی آر هم آموزش دیدین آخه میگن خطر خفگی داره درسته؟ من میترسم ا ...

عزیزم من دوره گمک های اولیه رو خیلی وقت پیش دیدم، در مورد پسرم مشکلی پیش نیومد با blw ولی دخترم یه بار سیب پرید تو نایش که سریع دراوررم و خداروشکر چیزی نشد، مانور هایملیخ نوزاد و کودکان رو تمرین کن.

در کل روش خیلی خوبیه و بچه ها خوش غذا بار میان و بازی میکنن و لذت میبرن

اما موقع عذا خوردنشون باید حواست کامل بهشون باشه

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !