2777
2789
خوش به حالت که قبول شدی تورو خدا بگو پارک دوبل و چیکار کردی من هی میفتم

بار پنجم قبول شدم بار چهارمم قبول بودم افسر بد بود قبولم نکرد الکی 

برای پارک دوبل آینه ب آینه پارک مینم فرمون رو سمت راست یک دور میچرخونم آز آیینه سمت خودم نگاه میکنم هروقت دستگیره در عقب مماس شد با جدول  فرمون شروع میکنم ب چپ چرخوندن حرکت هم لاکپشی هروقت ته ماشین به جدودل نزدیک شد فرمون رو تند و کامل تموم میکنم  ماشین صاف شد ترمز میگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بار پنجم قبول شدم بار چهارمم قبول بودم افسر بد بود قبولم نکرد الکی برای پارک دوبل آینه ب آینه پارک م ...

می‌دونی من چیو اشکال دارم فاصله با ماشین کناری همیشه زیاد میشه

حالم خوب نیست میشه برای جور شدن کارام دعا کنی 

می‌دونی من چیو اشکال دارم فاصله با ماشین کناری همیشه زیاد میشه

فاثله زیادم بشه با این درست در میاد ولی سعی کن  تمرین کنی فاصله درست در میاد گوشه شیشه سمت راست رو بنداز رو لاستیکای ماشین پارک شدع  باید تمرین کنی من تمرین زیاد کردم دوبل رو