2777
2789
عنوان

اندومتریوز

983 بازدید | 24 پست

سلام.. دوستان یکماهه متوجه شدم تو تخمدان راستم کیست 4سانتی شکلاتی یا آندومتریوز هست.. درد پهلو و لگن و کمر دارم.. میخوام واسه بچه دوم اقدام کنم.  چیکار کنم.. کسی مثل من بوده.. آزمایش ca 125 هم 2.5بوده..ضمنا ام ار ای رحم هم انجام دادم منتظر جوابشم. تو شیراز دکتر خوب به غیر از دکتر البرزی واسه آندو میشناسید.. اگه اره راهنماییم کنید. ممنون

عزیزم اصلا نگران نباش. من خودم با وجود کیست پلی کیستیک، فیبروم، آندومتریوز  باردار شدم. الانم ب ...

تو بارداری درد نداشتین؟ چجوری اندو شما از بین رفت؟ من هنوز نمیدونم باردار میشم یا نه؟ چون اقدام نکردم.. دکتر بهم گفت بهتره اول اندو از بین بره.. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بارداری درد نداشتین؟ چجوری اندو شما از بین رفت؟ من هنوز نمیدونم باردار میشم یا نه؟ چون اقدام نکرد ...

برای من هنوزم از بین نرفته و هست، بارداریم درد نداشتم. بارداری دومم متوجه شدم کیست و فیبروم و آندومتریوز دارم. اصلا نفهمیدم کی بارداریم تموم شد، خدا رو شکر زایمان راحتی هم داشتم.

باردار میشی، اصلا چیز خاصی نیست که بخوای نگران باشی. من قبل بارداریم بخاطر اینا قرص ال دی میخوردم. بعدشم باردار شدم. نگران نباشو اصلا استرس نداشته باش

برای من هنوزم از بین نرفته و هست، بارداریم درد نداشتم. بارداری دومم متوجه شدم کیست و فیبروم و آندومت ...

ممنون که دلگرمی دادی.. پس راضی به عمل نشم و اقدام کنم واسه بارداری.. چون میگن درمان اندو فقط بارداریه. 

ممنون که دلگرمی دادی.. پس راضی به عمل نشم و اقدام کنم واسه بارداری.. چون میگن درمان اندو فقط بارداری ...

نه عمل نکن، من الان 15 ساله این مشکلو دارم، دو بارم باردار شدم هنوزم دکتر میگه میتونی بار دار بشی و خودم نمیخوام. آره عزیزم اقدام کن، فقط موقعی که کارتون تموم شد پاهاتو چن دیقه یا بیشتر بالا نگه داشته باش تا بیرون نریزه. انشاالله که بزودی زود باردار میشی عزیز دلم، به هیچ عنوان ناراحتی و استرس به خودت راه نده. امیدت و توکلت فقط بخدا باشه عزیزم دلم، موفق باشی❤️❤️😘😘🙏🙏🙏🙏🙏

نه عمل نکن، من الان 15 ساله این مشکلو دارم، دو بارم باردار شدم هنوزم دکتر میگه میتونی بار دار بشی و ...

ممنون عزیزم.. بچه اولم 5سال پیش با اولین اقدام باردار شدم.. دوباره تصمیم به بچه دار شدن داشتم که دیدم دردای پریودی اذیتم میکنه. رفتم سونو گفت اندو هست.. ما هم اقدام نکردیم دیگه.. ممنون از راهنماییت.. امیدوارم کردی. 

ممنون عزیزم.. بچه اولم 5سال پیش با اولین اقدام باردار شدم.. دوباره تصمیم به بچه دار شدن داشتم که دید ...

خواهش میکنم عزیزم، اقدام کنی میشی، اصلا هم نگران نباش، موفق باشی عزیزم و مراقب خودت باش😘😘❤️❤️🙏🙏🙏

عزیزم سلام.. یادته گفتم آندو دارم.  باردار شدم.

واقعا، جدی میگی، واییی خدای من شکرت، خیلی خوشحال شدم، خدا رو صد هزار مرتبه شکرت که باردار شدی و با این خبرت خیلی خوشحالم کردی، مرسی عزیزم

واقعا، جدی میگی، واییی خدای من شکرت، خیلی خوشحال شدم، خدا رو صد هزار مرتبه شکرت که باردار شدی و با ا ...

قربونت عزیزم. 24هفته ام.. دعا کن زایمان راحتی داشته باشم. کیستم و اندازش هیچ تغییری نکرده

قربونت عزیزم. 24هفته ام.. دعا کن زایمان راحتی داشته باشم. کیستم و اندازش هیچ تغییری نکرده

فداتشم عزیز دلم، چشم حتما برات دعا میکنم، نگران کیستت هم نباش، تو بارداری اندازه ی کیست یا فیبرومها  تغییر میکنه، و طبیعیه عزیزم، بخدا خیلی خوشحال شدم، برات دعا میکنم، انشاالله صحیح و سالم و خیلی راحت فارغ بشی و نی نی نازتو بغل بگیری، خیلی مراقب خودت باش و اصلا کارهای سنگین انجام نده و زیاد از پله ها بالا و پایین نرو و بیشتر استراحت کن عزیز دلم🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

فداتشم عزیز دلم، چشم حتما برات دعا میکنم، نگران کیستت هم نباش، تو بارداری اندازه ی کیست یا فیبرومها& ...

ممنون شما لطف داری عزیز جان.. نمیدونم کجای کشوری ولی از اولش بهم روحیه دادی.. اتفاقا خونمون پله هم داره گاهی وقت ها مجبورم دیگه.. هر از گاهی درد تخمدان راست دارم. امیدم به خداست.. فقط هنوز بهم نگفتن سزارین یا طبیعی. خودمم نمیدونم کدومش به صلاحمه.