2821
2789
عنوان

اندومتریوز

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 24 پست
ممنون شما لطف داری عزیز جان.. نمیدونم کجای کشوری ولی از اولش بهم روحیه دادی.. اتفاقا خونمون پله هم د ...

فداتشم عزیز دلم، شما جای خواهر منی و برام خیلی عزیز و محترمی، در واقع وظیفه ام بوده، خواهر جونم

عزیزم هر وقت از پله ها بالا پایین میری خیلی آروم و یواش و جفت پا برو عزیزم، اصلا هم نگران نباش و هیچ استرسی به خودت راه نده، انشاالله صحیح و سالم فارغ میشی و نی نی نازتو بغلت میگیری. من برات همیشه دعا میکنم خواهر جونم، فقط خیلی خیلی مراقب خودت باش، بیشتر استراحت کن و کارهای سنگین انجام نده و چیزهای سنگین بلند نکن، فداتشم، خیلی مراقب خودت باش و برای سلامتی خودتو نی نی نازتو زایمان راحتت دعا میکنم. 💕💕💕💕🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🥰🥰🥰🥰🥰

فداتشم عزیز دلم، شما جای خواهر منی و برام خیلی عزیز و محترمی، در واقع وظیفه ام بوده، خواهر جونم عزی ...

ممنونم ازشما.. لطف دارید خواهر جان.. منم دعاتون میکنم.. بازم باهاتون در ارتباطم. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ممنونم ازشما.. لطف دارید خواهر جان.. منم دعاتون میکنم.. بازم باهاتون در ارتباطم. 

زنده باشی عزیز دلم، ممنونم عزیزم، شما لطف دارین خواهرجونم، من در خدمتتم عزیزم، هر سوالی داشته باشی در خدمتتم، تنها کاریه که از دستم برمیاد،💖💖💖💖💖🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

زنده باشی عزیز دلم، ممنونم عزیزم، شما لطف دارین خواهرجونم، من در خدمتتم عزیزم، هر سوالی داشته باشی د ...

سلام.. خوبین؟ خواستم بگم دختر گلم دنیا اومد و دوماهشه.. ممنون از راهنماییتون تو این مدت.. 

سلام.. خوبین؟ خواستم بگم دختر گلم دنیا اومد و دوماهشه.. ممنون از راهنماییتون تو این مدت.. 

سلام عزیز دلم، خدا رو صد هزار مرتبه شکر، بخدا قسم خیلی خوشحال شدم، اشک دور چشام جمع شده از خوشحال، خیلی خوشحال شدم، الهی خدا حفظتون کنه

وظیفه ام بوده و دلم روشن بود که به مراد دلتون میرسید، بازم خدار صد هزار مرتبه شکر، از طرف من دختر نازتو ببوس فداتشم❤️❤️❤️😍😍🥰🥰🥰🥰🥰🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹

سلام عزیز دلم، خدا رو صد هزار مرتبه شکر، بخدا قسم خیلی خوشحال شدم، اشک دور چشام جمع شده از خوشحال، خ ...

ممنون عزیزم.. لطف خدا بود.. شما سر راهم قرار گرفتین و بهم امید و دلداری دادید.. وگرنه همه میگفتن آندومتریوز داری محاله باردار بشی. معجزه خدا بود واقعا. الهی شما هم به حاجت های قلبیتون برسید.. پایدار باشید. 

ممنون عزیزم.. لطف خدا بود.. شما سر راهم قرار گرفتین و بهم امید و دلداری دادید.. وگرنه همه میگفتن آند ...

ممنونم عزیز دلم، خدا رو هزار مرتبه شکر، نمیدونی که چقدر خوشحال شدم، منکه بهت گفته بودم فداتشم، من با بدترین شرایط و مشکلات رحمیم باردار شدم عزیز دلم،آندومتریوز که چیز خاصی نیست. عزیز دلم هیچ وقت نذار کسی با حرفهاش ناراحتت کنه و امیدت فقط به خدا باشه، خیلی مراقب خودت و نی نی نازت باش و از طرف من صورت نازشو ببوس، قربونش برم الهی🥰🥰🥰🥰🥰💝💝💝💝

ممنونم عزیز دلم، خدا رو هزار مرتبه شکر، نمیدونی که چقدر خوشحال شدم، منکه بهت گفته بودم فداتشم، من با ...

خوشحالم که هنوز هم انسان های خوب پیدا میشن.. الهی همیشه سالم باشید.. لطف دارید.. 🌹🌹🌹❤️❤️