2777
2789

موهام تا کمرم بود اما بشدت می‌ریخت ، قرار شد کوتاه کنم 

اما بنا به دلایلی که خیلی موجه بود نمی تونستم برم آرایشگاه 

خلاصه  هزار جور فیلم آموزشی نشون خواهر جان دادم تا یکدست کوتاه کنه اما نمیدونم چجوری زده که خیلی نامرتب شده و کلا اندازع هاش متفاوته جلو ها کوتاه و عقبی ها بلند و کوتاه و ... 

دو روزه این شکلی ام خواب و خوراک ندارم 😐😳

نمیتونم از خودش بپرسم چکار کرده ناراحت میشه بعد کلی غررر میزنه چرا به من دادی 😤 

الان چکار کنم تا یک اندازه بشه ؟ کی دوبارع کوتاه کنم ؟

دو چیز معرف شماست؛ صبرتون وقتی هیچی ندارید. منش و رفتارتون وقتی همه چیز دارید. " 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو آرایشگاه کلا پسرونه بزن😍🙄🍫

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨
اون شکلات چیه دیه

نمیدونم جدیدا وابستش شدم😐🍫

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨
ولی میخاستم اینجوری یک اندازع باشع 😐😐

خب همونه با۱۷۴درجه تفاوت همین😐🍫