2777
2789

شنیدم یکی ازدوستام باقیافه ی معمولی تحصیلات نمیدونم چی که جز پزشکی نیست با یه دندون پزشک خوشگل و معروف شهرمون عقد کرده که کلی دختر رو پسره کراش زده بودن😥😥 اصلا باورش هم سخته ...دختر خیلی خرشانس بوده

پسره خیلی خشک ومغرور. بود به هیچکس محل نمیداد همه میگفتن این قراره با کی ازدواج کنه الان زنش همه چی تموم میشه ولی ...

واقعا رمز موفقیت این دخترا چیه؟؟؟

و رویاهایم جهانی است که شادی را به من بر می گرداند...💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب چیکارش داری از خدا بخواه برای همه بسازه

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
وا خب چیکارش داری از خدا بخواه برای همه بسازه

نه بخدا من کاریش ندارم امیدوارم خوشبخت بشن فقط میخوام بدونم چیکارمیکنن اینقد خوش شانسن

خانواده دختره پولدار نیست

نه معمولی ..هرچی فکرمیکنم نمیدونم چی دیده تودختره اخه نه خوشگله نه تحصیلات انچنانی داره نه شاغله فقط خودشو به نمایش میزاشت تو اینستا با ارایش زیاد و و....

انشاءالله ایشون خوشبخت بشه شما هم ازدواجی موفق مطابق با معیار هات داشته باشی

روابط اجتماعی بالا ،اینکه حودشونو با ارزش میدونن واعتماد به نفس خوبی دارن ،ظاهر مقبول واصالت خانوادگی وسطح تحصیلات و... میتونه در یک ازدواج خوب موثر باشه 

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...
نه بخدا من کاریش ندارم امیدوارم خوشبخت بشن فقط میخوام بدونم چیکارمیکنن اینقد خوش شانسن

بالخره هرکسی ی قسمتی داره 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀