2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلاااااااام دوستای گلم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

سلام خونه نو مبارک هممون🌻🌱

دوستان سوال دارم

من خونه خانوادمم،همسرم برای کاری با همکارش یروزه مجبور شدن برن تهران،همکارش متاهله و چون خونه ما به محل کاری ک داشتند نزدیک بودن،همسرم گفتن بریم خونه ما،حالا منم گفتم باشه چ اشکال داره اینا

بعد امروز مادرشوهرم گفت بهم نزار همسرت رفیق اینا بیاره تنها خونه عادت کنه ازاینجور حرفا،(میگه برااینک مرد بدعادت نشه،مردا بدعادت میشن)

منم هیچی نگفتم

شما بودین چیکارمیکردین؟بنظرتون مادرشوهرم درست میگه؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
سلام خونه نو مبارک هممون🌻🌱 دوستان سوال دارم من خونه خانوادمم،همسرم برای کاری با همکارش یروزه مجب ...

نه عزیزم یک بار  اتفاقی رفتن که اشکالی نداره.. ولی اگر هرهفته باشه تبدیل به عادت میشه... الان صبر کن ببین چی میشه.. اگر دوباره تکرار کرد ،اونوقت طوری بگو که احساس نکنه می خوای کنترلش کنی  ...بایه حالت مهربون ولی قاطع بگو لطفا وقتی من خونه نیستم کسی رو دعوت نکن.🌹

نه عزیزم یک بار  اتفاقی رفتن که اشکالی نداره.. ولی اگر هرهفته باشه تبدیل به عادت میشه... الان ص ...

درسته

یهویی شد،

مادرشوهرمم گفت نزار عادت شه،

متاسفانه مادرشوهرم زندگی مشترک موفقی نداشته،حالا نمیدونم مقصر کدومشونه،ولی درکل به من هم خیلی توصیه میکنن،بعضیوقتا توصیه هاش اذیتم میکنه،اخه میگم وقتی خودش بلد بود راه درستو خودش میرف دیگه،ببخشید قبلنا حتی در مورد رابطمون هم میکف،دیگ رفتار منو ک دید ادامه نداد

من شوهرم تو خانوادش پدرومادرش باهم تفاهم نداشتن راه من سخته😥فککنم همین باعث لجاجت یا بیشتر همسرم بشه

البته خداروشکر الان زندگیشون خوب شده

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
نه عزیزم یک بار  اتفاقی رفتن که اشکالی نداره.. ولی اگر هرهفته باشه تبدیل به عادت میشه... الان ص ...

دقیقا همینطوره،برای منم پیش اومده ولی شرایط اضطرار بوده وگرنه من خودم میدونستم که همسرم اصلا اهل این مدل رفیق بازیا نیست

درسته یهویی شد، مادرشوهرمم گفت نزار عادت شه، متاسفانه مادرشوهرم زندگی مشترک موفقی نداشته،حالا نمی ...

واای مادرشوعر منم بعضا چیزایی میگه دلم آشوب میشه از سر خیرخواهی ولی دلم آشوب میشه 

با یکبار چیزی نمیشه ولی نزار هی تکرار شه به دلت بد راه نده بسپار به دامان خدا و چه جایی امن تر از دامان خدا

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
دقیقا همینطوره،برای منم پیش اومده ولی شرایط اضطرار بوده وگرنه من خودم میدونستم که همسرم اصلا اهل این ...

اخه ماهم قبلا دوتایی رفتیم خونشون،فککن صاحبکارشم هست،خب ادم نمیتونه تارف نزنه که

واای مادرشوعر منم بعضا چیزایی میگه دلم آشوب میشه از سر خیرخواهی ولی دلم آشوب میشه  با یکبار چی ...

دقیقا

ایشونم از رو خیرمیگن،ولی تمام فکرو ذهن من درگیر میشه،خیلی ادمو بدبین میکنه

بچه ها مادرشوهرم خیلی منفیه(قضاوتش نمیکنم من شاهد زندگیش نبودم ک ببینم چرااینجوری شده)وای خیلی بم تاثیر بد میزاره،یمدت همش بهش میگفتم پیش من از کسی حرف نزن،منفی نگو خواهشا مادرم روحیم حساسه

یمدت اروم شد،دوباره شروع کرد

اکثرابهونه میارم پیشش نباشم

سلام دوستاي خووووبم روز همگی بخیر و شادی

💝💝💝🌸🌺🌹🌹

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ...