2777
2789
عنوان

دیابت😍

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائم چی دارید  آزمایش قندناشتا بدید ایشالا ک چیزی نیست

آزمایش خون دادم هنوز جوابش نیومده

ببین وقتی چیزای شیرین میخورن استخونای دستم سرشونه هام درد میکنه 😭😭

من لاغرم ی مدت چیزای شیرین خوردم چاق شم خاککک بر سرم😭😭

💛💛💛
ببین پایین تر ارنج دستم ی چیز سفت دراومده الان چند روز چیزای قندار نمیخورم بادش خوابیده  کل اس ...

بعید بدون مربوطه به قند باشه 

جواب آزمایش و کی میگیری 

شام چی خوردی واسه آزمایش

بعید بدون مربوطه به قند باشه  جواب آزمایش و کی میگیری  شام چی خوردی واسه آزمایش

اخه من هروقت کاچی میخورم اونم شکر زیادی داره اینجوری میشم حتی وزنمم میاد پایین 

جواب ازمایشم فردا میاد

من شب قبل ازمایش سوپ .، سیر ، دارچین هرچیزی قند پایین میاره رو خوردم  گفتم حداقل قندم بیاد پایین جواب ازمایشم اومد وحشت نکنم😔

💛💛💛
اخه من هروقت کاچی میخورم اونم شکر زیادی داره اینجوری میشم حتی وزنمم میاد پایین  جواب ازمایشم ف ...

نباید اینا رو میخوردی 

من وقتی آزمایش قند ناشتا میدم 

دوپرس برنج و قورمه سبزی و شیرینی میخورم ک نشون بده و وضعیتمو بدونم 

شام چی خوردی؟ 

ببین اولا پای و اینا برای امثال تو نیست ...بیشتر اونا ک مادر زادی یعنی از اول تولد داشتنه  دوم ...

میشه اطلاعاتاگه داری بمنم کمک کنی،اول خدا آخر هم خدا،بندگان شم وسیله هستن از جانب خدا

نگران نباش بیشتر کمبود کلسیم داری  ربطی به قند نداره

سلام من دیابت دارم.اول و آخر خدا هست و کمکم می‌کنه.ولی بنده ها هم وسیله هستن.میشه کمکم کنی

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم