2777
2789

🙏🏼

👈🏻متوکل و پرامید هستم😂.اگ اسم کاربریم براتون آشناست حتما تو جعبه داروهاتون دیدینش😁          👈🏻به نظرمن به غیراز سقراط و بقراط یه حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده🤪.                                                     👈🏻تا حالا دوبار لغوکاربری شدم بخاطر آقای ح.ر😒         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیابت اگه کنترل بشه چیز پیچیده ای نیست ولی وای ب حال روزی که کنترل نشه

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
چیزی نیست عزیزم  چن سالته و قندت چنده قرص یا انسولین  ما کنارتیم همه جوره

حالم خیلی بده تازه متوجه شدم دارم 

قند صبحانه ۳۰۰ 

من ۱۶ سالمه تازه رفتم تو ۱۷ سال 

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
حالم خیلی بده تازه متوجه شدم دارم  قند صبحانه ۳۰۰  من ۱۶ سالمه تازه رفتم تو ۱۷ سال

شام چی خوردی ک آزمایش دادی فهمیدی ؟

ناشتا چند بود تو آزمایش؟

صبحانه چی خوردی؟

ببینم چیکار کنیم نرمال بشی

شام چی خوردی ک آزمایش دادی فهمیدی ؟ ناشتا چند بود تو آزمایش؟ صبحانه چی خوردی؟ ببینم چیکار کنیم نر ...

شام نون پنیر خوردم 

ناشتا ۳۰۰  

صبحانه هم نون پنیر خوردم 

میترسم دیابت کاری کنه پام قطع کنن چون قندم بالاس هر کاری میکنم پایین نمیره نرفتم پیش دکتر که قرص بده نوبت دکتر دارم تازه فهمیدم دیابت دارم 

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
شام نون پنیر خوردم  ناشتا ۳۰۰     صبحانه هم نون پنیر خوردم  میترسم دیابت کاری ...

ببین اولا پای و اینا برای امثال تو نیست ...بیشتر اونا ک مادر زادی یعنی از اول تولد داشتنه 

دوما اونا نوشابه و همه چی میخورن و رعایت نمیکنن

سوما الان کاملا درمان و کنترل میشه و بهترین نوع داروها هست 

پنجما خدا هست و جای نگرانی نیست 

ششما ما کنارتیم

هفتما استرس اصلا نداشته باش 

کاری میکنم قندت همیشه رو ۸۵ باشه نرمال و عالی 

باشه 😍

ببین اولا پای و اینا برای امثال تو نیست ...بیشتر اونا ک مادر زادی یعنی از اول تولد داشتنه  دوم ...

توروقران کمکم کن 😭 درخواست دوستیم قبول کن حتی شمارمم میدم اما کمکم کن

توروقران کمکم کن 😭 درخواست دوستیم قبول کن حتی شمارمم میدم اما کمکم کن

علت اینکه نمیاد پایین استرسته 

من یه رفیق دارم ۱۷ سالگی دیابت گرفت 

خودش میگفت قندناشتام ۶۰۰ بود 😁

خیلی ریلکس 

بدنسازی میره و سرحال 

همه چی میخوره 

جوری چلومرغ و نوشابه میخوره ک من میترسم 

میگه داروهامو چن ساله عوض نکردم و دستگاه چک قندشو داده مادرش 

رفته دکتر ک دارو بگیره 

دکتره گفته ک چرا داروهات قدیمیه خندیده گفته با اینا راحتم 

گفته رژیم داری گفته نه همه چی میخورم و بدنسازی میرم و خلاصه دکتره خیلی حال کرده بود  و گفته بود بابا دمت گرم خیلی کیف کردم ک انقد ریلکسی و عالی

انقدم خوشتیپ و بخودش میرسه ک نگوووو