2777
2789
عنوان

دوداز گوشام داره میزنه بیرون😡🤬

331 بازدید | 33 پست

بچه هایه خانم مسن همسایه منه تابحال هزاردفعه ازمن پرسیده مثلا زودپز جاروبرقی چرخ گوشت و فلانوبهمانتو بهم قرض بده من بایه توجیهی ردش کردم و غیرمستقیم توصحبتام گفتم من نه وسیله ازکسی قرض میگیرم نه به کسی قرض میدم دیروز همون داشت اومدخونم برگشت گفت اون قابلمه و اون قابلمت ک اونجاس بده بمن من ساده ام دادم بهش گفتم توروخداکفشو خط نندازی باقاشق الان پس اورده دوسه جای قابلمم کفش رفته اعصابم داغونه بزرگترم هس نتونستم جیزی بگم خیلی اعصابم خورده چیکارکنم بنظرتوت

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نمیدادی، مرسی گفتی منم یاد گرفتم💖

همیشه می گفتم چه ایرادی داره حالا بدم، حالا فهمیدم خراب میکنن

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

مال دنیا ارزش نداره که اعصابتوبهم بریزی فداسرت

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

چنددفعه بهم محبت کرده ولی الان واقعاناراحتم دیگ نمیخام بیاداینجا ازصبح زودمباد خونه من هی میگ حوصلم سررفته

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.
واقعا برای خط کف قابلمه اعصابت داغونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...

خیلی مهمه خدایی😂😂 منم حساسم

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
واقعا برای خط کف قابلمه اعصابت داغونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...

اخه خیلی قشنگه مال جهازمه توام بودی ک چهارسال وسایلتومث دسته گل نگه میداشتی بعدیه غریبیه ترمیزد توش اعصابت خوردمیشد

خب نمیدادی، مرسی گفتی منم یاد گرفتم💖 همیشه می گفتم چه ایرادی داره حالا بدم، حالا فهمیدم خراب میکنن

همه هم مثل هم نیستن،ماخیلی وقتا قرض گرفتیم وصحیح وسالم پس دادیم وبرعکس