2777
2789
عنوان

دوداز گوشام داره میزنه بیرون😡🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 33 پست
دیگه اتفاقیه که افتاده از این به بعد نده بهش به هیچ عنوان

نه دیگ باراخرم شد

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.
خب نمیدادی، مرسی گفتی منم یاد گرفتم💖 همیشه می گفتم چه ایرادی داره حالا بدم، حالا فهمیدم خراب میکنن

تورودربایستی قرارگرفتم نهاردعوتم کرده بود گفتم جبران کنم ولی ای کاش دستم میشکست توام نکن

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر یه چیزی بهش بگو...اشتباه از خودت بوده که اول دادی...بعدم زنگ بزن یا برو در خونه اش محترمانه بگو من به شما اعتماد کردم امانت دستتون سپردم و اینجوری شدی بعدم بگو چجوری برام جبرانش میکنین...حتما این سوال آخرو ازش بپرس

رفت و امد با همسابه جز دردسر چیزی نداره رابطه رو کم کن راحت میشی این بار رو کار خاصی نمی تونی بکنی ...

اره واقعا ..خیلی اذیتم ازلحاظای دیگ ام همینطور

حالا اون چندتا خطه

اونسری خالم اینا اومده بودن خونمون ،مامانمو خالم رفتم بیرون مامانم گف حواست گوجه های تو ماهیتابه باشه نسوزه ماهم حواسمون نبود سوخت🤣🤣ب د خترخالم گفتم تو اینو زود بشور تا من گوجه دوباره اماده کنم 

هیچی خنگ(متاهل هم بود مثلا) برداشت ماهیتابه رو سیم کشید خط خطی شده بوداااا میخواستم مامانم نفهمه گوجه سوخت ک بدتر فهمید🤣

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
همه هم مثل هم نیستن،ماخیلی وقتا قرض گرفتیم وصحیح وسالم پس دادیم وبرعکس

ماهم همینطور مامانم و همسایه ها همیشه همین بودن، مامانم حساس نیس طوری هم بشه عین خیالش نمیشه میگه فدا سرم

من شخصیتم حساسه!!

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
خیلی مهمه خدایی😂😂 منم حساسم

اره دقیقا امانت داری برام اهمیت داره وقتی ک خودم مرتب نگه میدارم چه نال خودمو چه مال بقیه رو

اخه خیلی قشنگه مال جهازمه توام بودی ک چهارسال وسایلتومث دسته گل نگه میداشتی بعدیه غریبیه ترمیزد توش ...

می دونم. اما دیگه با همسایه یا کسی رفت و آمد نکن. من جواب سلام هم نمیدم. دیگه کسی هم سلام نمی کنه

هیچی برو قابلمه رو بهش بده بگو کفش زخمی شده دیگه لازمش ندارم برای شما  خجالت میکشه دیگه چیزی ن ...

نداره ک بخاد برام جبران کنه اخه فقط ناراحت میشه مریضم هست تقصیرخودمه اولو اخر

وای من قابلمه هامو به مامانمم نمیدم🥲🥲  الان یه سرویس قابلمه معمولی بالای دوتومنه

دقیقا

می دونم. اما دیگه با همسایه یا کسی رفت و آمد نکن. من جواب سلام هم نمیدم. دیگه کسی هم سلام نمی کنه

بخداکه کار درستومیکنی

با اینکه از نظر مالی شدییییییییییییییییییییییدا توی تنگنا هستم اما واقعا برام مهم نیست

دلت بزرگه، من از بچگی شخصیتم حساس بود رو وسایل و  اقتصادی ام تو خیلی چیزا، تو خیلی چیزا هم لارجم

مثلا اگر مراقب وسایلم باشم، پول برام میمونه کیف و حال بیشتری کنم و در عین حال همه وسایلم نو میمونه و باسلیقم

متوجه منظورم میشی؟

دوست ندارم زود وسایل خراب کنم و بگم فدای سرم و بیخیال باشم، نو بودن و مرتب بودنشون تو زمان طولانی واسم مهمه

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖