2777
2789
عنوان

دغدغه های زندگی

87 بازدید | 6 پست

سلام بیاین بگین دغدغه ی زندگیتون چیه ؟! چیزهایی که مدام تو ذهنتون میچرخن و ذهنتون رو مشغول کردن ! یا چیزهایی که میخاین داشته باشین ولی نمیدونین چجوری بدستشون بیارین! من خودم دغدغه م شده کار کردن واسه ی خودم ولی فعلا هیچ کاری از دستم برنمیاد ، البته این فقط یکی از مشغله های ذهنیمه 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

پول دارشدن😄

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان امتحانام کلا اینکه در آینده میتونم یه آدم خیلی موفق بشم 

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول دارشدن😄

دغدغه ی مشترکی داریم 😜

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
الان امتحانام کلا اینکه در آینده میتونم یه آدم خیلی موفق بشم 

چه خوبه که دغدغه ی الانت امتحاناتته خوشبحالت 🙂

دغدغه ی مشترکی داریم 😜

بزن قدش😹

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻