2821
2789

اگر کسی امسال کنکور داده و ی رشته‌ای قبول شده ولی هنوز نرفته الان میتونه ثبت نام کنه؟

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم

بچه‌ها لطفا مسخره نکنید چون جدا الان موقعیت شوخی خوندن و ندارم متاسفانه

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم

لطفا اگر اطلاع دارید بی اهمیت نگذرید لطف کنید کمک کنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زنگ بزن دانشگاهی که قبول شدی بپرس

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
زنگ بزن دانشگاهی که قبول شدی بپرس

جواب نمیدن

2825
2823
2791
2779
2792