الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینکه هر نوع تاپیکی زیرش با توجه به نوشتش تبلیغ مربوط بهش هست
عزیزم من دوازده سیزده تومن پول دارم انقدم تعریف شیائومی شنیدم نمیتونم تشخیص بدم چی ب چیه اینکه بگم mi 11 صدنوع داره و نمیتونم بفهمم کدومش خوبه کدوم بد کجاش تبلیغه آخه با دقت بخون خب الانم گوشیم سامسونگ a7 و اگه نگی تبلیغه خیلی ازش راضیم چون پسرم همه جا کوبیدتش و واقعا گوشی خوبی بوده برام
عزیزم من دوازده سیزده تومن پول دارم انقدم تعریف شیائومی شنیدم نمیتونم تشخیص بدم چی ب چیه اینکه بگم m ...
نه من منظورم تبلیغات سایت بود
توی دیجی کالا انواع شیامی هست و میتونی نظرات کسایی که خریدن رو بخونی تا بتونی گوشی خوبی رو بخری و برای شیائومی، مدل Poco x3 با حافظه 256 و رم 8 خیلی گوشیه خوبی هست و بهت پیشنهاد میکنم
زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊 زندگی باغ تماشای خداست🌳 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋 صبح ها 🌻🌱 لبخندها 🙂🧡 آواز ها 🎵..