2777
2789

خب نظریه من اثبات شد چون الان زیر تاپیکت همش تبلیغ شیائومی مدلی که پرسیدی هست

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه نشدم؟ چه نظریه ای؟

اینکه هر نوع تاپیکی زیرش با توجه به نوشتش تبلیغ مربوط بهش هست

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

اینکه هر نوع تاپیکی زیرش با توجه به نوشتش تبلیغ مربوط بهش هست

عزیزم من دوازده سیزده تومن پول دارم انقدم تعریف شیائومی شنیدم نمیتونم تشخیص بدم چی ب چیه اینکه بگم mi 11 صدنوع داره و نمیتونم بفهمم کدومش خوبه کدوم بد کجاش تبلیغه آخه با دقت بخون خب الانم گوشیم سامسونگ a7 و اگه نگی تبلیغه خیلی ازش راضیم چون پسرم همه جا کوبیدتش و واقعا گوشی خوبی بوده برام

عزیزم من دوازده سیزده تومن پول دارم انقدم تعریف شیائومی شنیدم نمیتونم تشخیص بدم چی ب چیه اینکه بگم m ...

نه من منظورم تبلیغات سایت بود 

توی دیجی کالا انواع شیامی هست و میتونی نظرات کسایی که خریدن رو بخونی تا بتونی گوشی خوبی رو بخری و برای شیائومی، مدل  Poco x3 با حافظه 256 و رم 8 خیلی گوشیه خوبی هست و بهت پیشنهاد میکنم