2777
2789

من پسرم۱سالشه فوق العاده بدخوابه، اصلا برنامه خوابش درست نیست. واقعا پیر شدم تو این یک سال بخاطر بیخوابی هاش. شبها تا۳،۴بیداریم. اگه هم مثلا۱۲شب بخوابه تا صبح۱۰دفعه بیدار میشه. وقتی میخابونمش خودم با یه استرس شدیدی میخابم. یعنی کی خوابش درست میشه؟

صبحا ساعت۱۰،۱۱با یه بدن درد و سرگیجه شدید بیدار میشم.اصلا سرحال نیستم یه ناهار بخام درست کنم تا ساعت۳،۴بعد از ظهر طول میکشه از بس که میاد تو آشپزخونه نق میزنه و میچسبه بهم. خیلی عصبی میشم بعضی وقتا. شما چجوری هستن بچه هاتون ؟ بدقلقن؟

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

من یه نوزاد و یه دختر دو ساله دارم😬😁

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

فقط خواب شبش بده زیاددبرا شیر بیدار میشه بطبع جیشش میگیره بازم بیدار میشه منتظرم عید بشه یکو نیم ساله شیرشبو قطع کنم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خواب شبش بده زیاددبرا شیر بیدار میشه بطبع جیشش میگیره بازم بیدار میشه منتظرم عید بشه یکو نیم سال ...

منم میخاستم شیر شبش رو قطع کنم ولی دیدم داره دندون جدید درمیاره خیلی درد داشت طفلی فقط با سینه آروم میشد، دلم خیلی سوخت🥺 چجوری میخای شیر شبش رو قطع کنی؟

پسر من خرداد سال دیگه میشه ۱سال ونیمش

من نوزادی و دوره شیر دهی بچه هام فوق العاده سخت و بد قلق بودن

اما از ۲سالگی خوب شدن

شاید برا شما هم اینجوری باشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

عزیزم هر وقت خسته شدی 

بگو حتما شرایط کسی از من سخت تر هم هست. 

من خودم اینجوری یکم تحمل شرایط برام بهتر میشه🥴

حالا بیا من بگم

من دوقلو دوساله دارم. تو این دوسال آرزوم اینه فقط یه شب راحت بخوابم. 

پسرم انقدر واسه آب بیدار نشه. مثلا همین دیشب دو بار که بیدار شد کل خونه رو گشت، و چندددبار هم که بیدار شد آب خواست. 

4 بار هم خودم بیدار شدم پوشکشو عوض کردم

حالا ببین این میون من چقدر مفید خوابیدم یعنی😭😭

حالا ازون ور دخترمم هست دیگه

ولی خب پسرم بیشتر اذیت میکنه

واقعا احساس میکنم از بی‌خوابیو بدخوابی افسردگی گرفتمم

خدا بهت صبر و تحمل بده. سختت نیست؟

نه فقط ماه اول اول عالیه،تازه یه دختر پیش دبستانی هم دارم،،،،تا سومی دنیا اومد دومی انگار یک دفعه بزرگ شد،و باور کن ب خاطر توجه بیش از حد ماست ک اینطوری ‌‌‌‌‌‌‌‌میشن,یکم‌بی توجه باش و قانون بزار،،،حتما شب خونه رو تاریک ‌‌‌‌کو لالایی بخون یا موزیک ملایم بزار و دیگه فعالیت نکن و خودتو بزن ب خواب یعنی وقته خوابه،خونه رو امن کن بزار اکه زود بیدار شد بره راحت بچرخه،

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
منم میخاستم شیر شبش رو قطع کنم ولی دیدم داره دندون جدید درمیاره خیلی درد داشت طفلی فقط با سینه آروم ...

شیرخشکیه

پسر بزرگمو ی روز ڟهر گفتم شیشتو کلاغ برد خیلی راحت کنار اکمد طلب نکرد ولی خب از۸ماهگی دوتا عادت خواب میدم که تو روز،بدون شیشه رو پا شبا بدون شیشه باپتو بخکابن این کمک کنندس

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
من نوزادی و دوره شیر دهی بچه هام فوق العاده سخت و بد قلق بودن اما از ۲سالگی خوب شدن شاید برا شما ه ...

خدا کنه من واقعا صبر و تحملم زیاده، ولی کلا از کار و زندگی افتادم. نهایت به بدبختی در روز بتونم یه ناهار بپزم. عصر هم که شوهرم از سرکار برمیگرده خونه رو تمیز میکنم

خدا کنه من واقعا صبر و تحملم زیاده، ولی کلا از کار و زندگی افتادم. نهایت به بدبختی در روز بتونم یه ن ...

منم واقعا سختم بود

شبا گریه میکردم از دستشون

ولی الان خیلی بهترم

الان درگیرم با پوشک گرفتنش

یه بار میگه جیششو 

۱۰بار نمیگه

۲سال و ۴ماهشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چرااا😳😳چقدر زود؟

عزیزم اصلش اینه که از 4 تا 6 ماهگی شیر شب بچه قطع شه

من اون تایم بچه هام واسه شیر شب بیدار نمیشدن

گفتم وقتی خودشون نمیخوان و خوابن دیگه ندم بهشون

البته قبلش با یه دکتر مشورت کردم

خدا خیرش بده اصلااا برای این قضیه اذیت نشدم