2777
2789
عنوان

چطورشوهرموفراموش کنم؟

675 بازدید | 36 پست

دوستان من درحال طلاقم

شوهرم خیلی اذیتم کرد،دست بزن داشت،خسیس بود،محدودم میکردومن هزارعیب دیگه

خودش گفت دیگه نمیخوامت

بعد هم که شکایت کردم تمکین زد،منم برنگشتم وبه شوهرم حکم ازدواج دادن

مهریم ازطریق ثبت اجراس

گفتم قبل اینکه بدم برای دادگاه که سکه تعیین کنن،یه باردیگه باهاش حرف بزنم

باهاش قرارگذاشتم،گفتم تو روی پرونده تمکین رضایت بده تامنم ماشین وحساب های بانکیت رو آزادکنم،ماشینش زیرپاشه ها،ولی نمیتونه بفروشه

کلی طاقچه بالا اومد،گفت اول برو ماشینم ازادکن،باچنپتا ازمردای فامیل بیاید پیش پدرم!!!!!!تامنم بعدبرم رضایت بدم

بچه هم نداریم،ازبلاتکلیفی خسته شدم

حالا هم تصمیم جدی دارم که  مهربمو بزارم دادگاه

الآن مشکلم اینه نمیتونم فراموشش کنم،همش آنلاینیش رو چک میکنم

استوری هاش رو میبینم

می‌دونه دوسش دارم خیلی اذیتم می‌کنه

خانوادم بفهمن باهاش حرف زدم،خیلی عصبانی میشن

چکارکنم فراموشش کنم؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شخصیت خودت ارزش قائل شو آدمی‌که اینهمه تحقیرت کرده رو میخوای چیکار؟ وقتی حرمتی بینتون نمونده دیگه چرا پیگیری خواهرم؟ خودتو اذیت نکن و ولش کن .دیگم سمتش نرو .لیاقت نداره

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
طبیعیه این عشق نی وابستگیه و با گذر زمان حل میشه

الان نه ماه گذشته،خونه پدرمم دوست ندارم طلاق بگیرم،توافقی هم نمیاد

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

[QUOTE=221205818]برای شخصیت خودت ارزش قائل شو آدمی‌که اینهمه تحقیرت کرده رو میخوای چیکار؟ وقتی حرمتی بینتون نمونده دی ...[/QUO

خیلی سختمه،خیلی اذیتم کرده

بخدا خیلی راحت میشه زندگیمون رو نجات بده،اما اینکارو نمیکنه

می‌دونه دوسش دارم،میگه بزار بیفته به دست و پام

البته من هرگز اینکارو نمیکنم

سلام خواهرم.

مردی که دست بزنیش رو روی زن بلند کنه باید اون دست رو قطع کنی .مردی که خسیس باشه به نظرم مشکل داره و اینکه شما رو محدود کرده یا بد دل است یا خودش سمت کج راهه میره و به همین خاطر فکر میکنه همه مثل خودش باشن .

اینکه هنوز بچه ندارید خوبه .خواهرم حسابی فکرهاتو بکن و سبک سنگین کن .ببین خوبی اش به بدی اش می چربه یا برعکس ؟بعد اون موقع تصمیم بگیر .و راجع به مهریه ،هیچ مواطب باش که مهریه ی پشتوانه برای زن است .خدای نکرده حتی طلاق بگیرد ،زن با اون مهریه می تونه زندگیش رو بکنه تا انشالله تا زمانی که ی زندگی بهتر و ی ازدواج موفق تر داشته باشه .

بخدا خیلی راحت میشه زندگیمون رو نجات بده،اما اینکارو نمیکنه می‌دونه دوسش دارم،میگه بزار بیفته به دس ...

غرور داره دوست داره تو نازشو بکشی 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
سلام خواهرم.  مردی که دست بزنیش رو روی زن بلند کنه باید اون دست رو قطع کنی .مردی که خسیس باشه ...

ممنونم،والا بدی های میچربه

میتونید بهترین باشه،اما نیست،تحت تاثیرتربیت غلط پدرش،میگه نباید به زن جماعت رو داد

بیشتردلم برای خونه وزندگیم تنگ میشه

ازپروسه طلاق خسته شدم

وگرنه خونه پدرم آرامش دارم،بازم ممنونم

غرور داره دوست داره تو نازشو بکشی 

نازشوزیادکشیدم،توقع دارم برم ازفامیلامان خواهش کنم،برن دنبالش برام

در واقع فقط به این فک می‌کنه که توفامیل بگن دیدی دختره منتش رو کشید!زندگیش ازهمه بپاشه براش مهم نیست

نازشوزیادکشیدم،توقع دارم برم ازفامیلامان خواهش کنم،برن دنبالش برام

بیخیال اونی که برا بدست آوردنت تلاش نمیکنه تو چرا خودتو اذیت میکنی 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
بیخیال اونی که برا بدست آوردنت تلاش نمیکنه تو چرا خودتو اذیت میکنی 

میدونم براش هیچ ارزشی ندارم

دنبال راهکاری فراموشش کنم،فراموش نمیشه

خوبه حالا نکته مثبت نداره همسرت ولش کن بابا خودت رو بیشتر دوست داشته باش تو فقط وابسته ای بهش خداروشکر بچه نداری تو دنیا انقدر آدمای خوب هستن انقدر میتونی خوشبخت تر از الانت بشی و عشق رو تجربه کنی بیخیالش شو