2777
2789
عنوان

چطورشوهرموفراموش کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 36 پست
میدونم براش هیچ ارزشی ندارم دنبال راهکاری فراموشش کنم،فراموش نمیشه

سرت رو با یه چیزی گرم کن وقتت رو با خانوادت بگذرون اینا همش بخاطر مهربونی بیش از اندازه اس همیشه به اینجور آدما ظلم میشه 🥺

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
سرت رو با یه چیزی گرم کن وقتت رو با خانوادت بگذرون اینا همش بخاطر مهربونی بیش از اندازه اس همیشه به ...

اوهوم،همیشه باخودم تکرار میکنم سزای پاکی و وفاداری  این بود!!!!!!!

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه حالا نکته مثبت نداره همسرت ولش کن بابا خودت رو بیشتر دوست داشته باش تو فقط وابسته ای بهش خداروش ...

یعنی میشه منم یه زمانی همسری داشته باشم که دوسم داشته باشه؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

می‌دونه دوسش دارم،همش ازخودش عکس میزاره

ازپدرشم عکس میزاره!یعنی پدرمم خونمون،بیتین خدمتش باهاش صحبت کنین!پدرش حتی تواین مدت یه زنگ هم به من نزده

سرت رو با یه چیزی گرم کن وقتت رو با خانوادت بگذرون اینا همش بخاطر مهربونی بیش از اندازه اس همیشه به ...

خودشم همیشه می‌گفت خیلی مهربونی!

اگه زندگی و شوهرت رو دوست داری .پس برای بدست اوردن دوباره اش تلاش کن .سعی کن با شوهرت حرف بزنی و به نطرم سعی کن که شوهرت رو از پدرش دور کنی و اگه امکان نداره روابط رفت و امد با خانواده شوهرت رو محدود کن و این رو شما باید مدیریت کنی .

در اخر خواهرم اگه قدرت تحمل تلخی های شوهر ت را داری یک حدیث از حصرت علی (ع) خدمتتان عرض میکنم و تصمیم با خودتان : تحمل صبر تلخ و سخت است اما میوه صبر شیربن است .

و یک حدیث دیگر از پیامبر (ص) : کسی که بد خلقی و بد اخلاقی همسر خود را تحمل کند همانند کسی است که در راه خدا جهاد می کند و ثواب ان را دارد .

در اخر خواهرم تصمیم با خودت است و نگدار کسی برات تعیین تکلیف کنه .امیدوارم که بتوانی تصمیمی خوب و معقول اتخاذ کنید .

روایت است که هر مومن باید چهل نفر مومن را دعا کند .من نیز برایتان دعای خیر میکنم .

یا علی

خودشم همیشه می‌گفت خیلی مهربونی!

دست گذاشته رو نقطه ضعفت ولی نمیدونه که با این لجبازیاش داره خودشو بدبخت میکنه و دلتو میشکنه 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
اگه زندگی و شوهرت رو دوست داری .پس برای بدست اوردن دوباره اش تلاش کن .سعی کن با شوهرت حرف بزنی و به ...

خداخیرتون بده،منم همیشه در طول زندگی خودموبااین احادیث دلگرم میکردم شوهرم سریه بحث جزیی گفت دیگه نمیخوامت

راستش زیاد تلاش کردم،دیگه نمی‌خوام غرورمو بشکنم،به شدت تحت تأثیر خانوادش

بازم ممنونم،وفقط صبرمیکنم

اگه زندگی و شوهرت رو دوست داری .پس برای بدست اوردن دوباره اش تلاش کن .سعی کن با شوهرت حرف بزنی و به ...

چقدر صبر قربون خدا برم فقط برا ما گفته 🥺

دست گذاشته رو نقطه ضعفت ولی نمیدونه که با این لجبازیاش داره خودشو بدبخت میکنه و دلتو میشکنه&nb ...

دقیقا می‌دونه وابستشم

همه میگن،میگن اگه یه مدت اصلا محلش ندی،خودش میادسمتت

میگن هیچ فشاری روش نیست،مهذیتو که ازدادگاه بزاری اجرا،بازمیادسمتت!

چقدر صبر قربون خدا برم فقط برا ما گفته 🥺

بخدا من همه جوره باهاش ساختم،اون منونخواست،اصلا فکرنمیکرد،برم مهریه بزارم اجرا

بخدا من همه جوره باهاش ساختم،اون منونخواست،اصلا فکرنمیکرد،برم مهریه بزارم اجرا

میدونم عزیزم منم تو شرایط تو بودم ولی برعکس خودش میخاست خانوادش لج میکردن و حسادت ۲۰ سال جنگیدم با چنگ و دندون زندگی رو نگهداشتم حالا که همه چی خوب شده من دیگه نمیتونم تحمل کنم وقتی اون همه سختی یادم میاد سرمو با گوشی گرم میکنم تا از دنیا دور بشم .دیگه هیچی نمیخام .

من عذر خواهی میکنم خواهرم .ولی تلاش شما برای زندگیتان را هیچ وقت شکستن غرور ندانید .و به نطر من بین زن و شوهر این حرفها نیست .کسی که از طرفین زن و شوهر برای بقای زندگی خود تلاش میکند و کوتاه می اید عین شجاعت و غرور است .در واقع شمایی که کوتاه می ایید خیلی خیلی شجاع تر از همسر خود هستید .

من عذر خواهی میکنم خواهرم .ولی تلاش شما برای زندگیتان را هیچ وقت شکستن غرور ندانید .و به نطر من بین ...

ممنونم،زنده باشید

دعا کنیدلطفا

عزیزم منم هم سن شماهستم 

درکت میکنم همسرت غرور زیادی داره و شما دو نفر یه حدودی رو رد کردید 

من باشم برنمیگردم

ما یکبار زندگی میکنیم قرار باشه ما رو کوچک بکنن و تحقیر بشیم و اسباب ارضای تکبز و غرور بقیه باشیم که زندگی رو از دست دادیم 

قطعا هستند کسانی که بازهم شما رو دوست داشته باشن 

از شخصیتت مهم تر در این دنیا نیست 

قدر خودت رو بدون 

این آدم در لیست ارزش هاش ، حفظ زندگی مشترک جایی نداره وگرنه تلاش میکرد تا شما برگردی 

پس قرار نیست با برگشت شما چیزی عوض بشه 

اون آدم باید ارزش های ذهنی اش تغییر کنه

مشاورو روانشناس لازم هست